Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

123 Theorie kent hoge slagingspercentage

Je theorie halen in 1 dag, zonder voorbereidingen thuis en zonder dure boeken die je moet bestuderen. Zou jij daar voor tekenen? Als je enthousiast bent, kun je je vandaag online melden bij 123 Theorie.

Voor iedereen geschikt

Er is speciale aandacht voor cursisten die examenvrees, concentratieproblemen, dyslexie of ADHD hebben. Dat geldt ook voor mensen die het gewoon lastig vinden om lange en ingewikkelde zinnen te begrijpen. De docenten van 123 Theorie kunnen je volledig op je gemak stellen. Dat doen ze door te benadrukken wat je allemaal al kan en weet. En ook door uitgebreid te oefenen met de meest uiteenlopende voorbeeldvragen. Vanzelfsprekend krijg je de nodige uitleg over belangrijke verkeersregels en over verkeersborden die in ons land gebruikt worden.

We geven een paar voorbeelden. Niet alle verkeer mag zomaar op de autosnelweg rijden. Dit is voorbehouden aan voertuigen met een snelheid van 60 km/u of harder. Voertuigen die 50 km/u of harder kunnen, mogen rijden op alle autowegen. Voorrang geven aan verkeer van rechts geldt niet voor trambestuurders. Zij hebben met hun tram altijd voorrang. 

Auto theorie in 1 dag, 99 euro!

Goedkope theorieles in Amsterdam, is dat snel te regelen? Jazeker wel! Kijk maar eens bij de cursusdata op 123theorie.nl. Naast het feit dat je je 24/7 online kunt aanmelden en dat de theoriecursussen het hele jaar door gegeven worden, zijn er nog veel meer voordelen.

De cursus en het examen vinden plaats op 1 dag. In de ochtend -die vroeg begint- vindt in groepsverband de voorbereiding op het examen plaats. Je leert alleen die dingen die er toe doen. De hoofdzaken dus, feiten die je moet weten om voor het theorie-examen te slagen. Het vervoer naar de examenlocatie wordt door 123 Theorie geregeld, net als een heerlijke lunch.

 We hopen dat je enthousiast bent en dat we snel kennis kunnen maken. Want het is toch nooit te vroeg om je rijexamen te halen, zodat je lekker zelfstandig de weg op kunt?

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht