3 momenten op de dag waarop u naar dit restaurant in Oss komt

Ochtend, middag en avond, er is altijd wat te doen bij De Nieuwe Wereld in Oss. Wanneer kom jij langs? Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Zakelijke lunch in een geschikt restaurant, of misschien wel een diner? Dan hebben we de perfecte locatie voor je in Oss. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Eten en drinken natuurlijk, maar ook entertainment, thema-avonden en meer, u komt ervoor naar De Nieuwe Wereld in Oss. Kortom: je kunt er op elk moment van de dag, 7 dagen per week terecht. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht