Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Ben je opzoek naar een nieuwe baan?

Loopbaancoaching, op zoek naar je nieuwe job


loopbaancoachingLoopbaanbegeleiding is voor personen die zich in hun loopbaan voor een uitdaging staan en die zich willen ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding is voor mensen die onderzoeken wat de arbeidsmarkt voor kansen biedt en die uit hun professionele leven willen nemen wat er haalbaar is.

Toe aan een nieuwe loopbaanDie kansen mogen komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van �ik wil dit helemaal niet doen� tot �ik ben kapot�. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo nuttig vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe mogelijkheid, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen dat je contract niet verlengt wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer beginnen wilt.

Als je meer visie nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om te ervaren waar jouw opties liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij je goed zult voelen

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin je gaat ervaren door middel van begeleiding wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede coach verloopt dit traject effectief zodat je al snel een beter beeld hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

Loopbaantip lees: Op zoek naar een nieuwe baan?

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht