Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Sport

Bokshandschoenen kopen: waar staat oz voor?

U wilt goede bokshandschoenen kopen. Dan zijn er een aantal zaken om over na te denken. Op de eerste plaats kunt u bokshandschoenen kopen van diverse materialen en in verschillende kleuren. Het is goed om te kijken naar waar uw voorkeur naar uit gaat en wat u precies nodig heeft. Er zijn diverse soorten handschoenen. Wilt u ook direct een bokszak kopen? Dan is het aan te raden om het geheel bij een enkele aanbieder aan te schaffen. U kunt bokshandschoenen en een bokszak kopen bij diverse professionals, zoals in de webshop of winkel van Rumble Store Holland in Houten. Voor de handschoenen geldt dat de oz belangrijk is.

Wat is oz eigenlijk bij het kopen van bokshandschoenen?

Wilt u een bokszak kopen, dan doet u dit in principe vooral op basis van uw wensen en eisen. U kunt bijvoorbeeld een bokszak kopen van leder of van het weersbestendige materiaal bisonyl. Voor de handschoenen geldt dat u vooral ook moet letten op de oz bij de aanschaf. De oz staat voor ‘ounce’ en heeft te maken met de maat van de handschoen. De bokshandschoenen worden aangeboden op basis van gewicht. Voor volwassenen tot 55 kilo is een handschoen van 8 oz vaak prima, terwijl iemand van 100 kilo of meer in de meeste gevallen een bokshandschoen van 20 oz nodig heeft. Hier zitten nog 4 maten tussen.

Goede bokshandschoenen en een bokszak kopen

Voor goed boksen heeft u de juiste accessoires nodig. U wilt niet alleen de juiste handschoenen kopen voor de sport, maar u koopt ook een bokszak die goed bij u past. Het is verstandig om naar een ervaren professional te gaan voor uw aankopen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld uitstekend terecht bij Rumble Store Holland in Houten, waar u altijd de garantie op een hoogwaardige kwaliteit heeft. Wanneer u niet zeker weet wat u precies nodig heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies.