Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Management

Business management entrepreneurship

Ben je klaar om je potentieel te ontsluiten om te creëren, te innoveren en zakelijke ideeën tot leven te brengen? Deze spannende graad is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden, kennis, vermogen en commercieel inzicht om concepten te nemen van concept tot uitvoering, het draaien van ideeën in nieuwe producten of diensten in de hedendaagse snelle wereld van het bedrijfsleven.

 

Wat is een betere manier om je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen dan te leren van de mensen die het met succes hebben gedaan – van mensen zoals Levi Roots van Dragons Den of Alan Day, oprichter/voorzitter van State of Flux, om maar twee van onze belangrijkste supporters te noemen. Zij en anderen dragen regelmatig bij aan het programma door middel van gastcolleges of echte projecten, waaronder het creëren van een bedrijfsconcept met behulp van marktinformatie van Mintel en het bedenken van een strategie om het klantenbestand software uit te breiden voor State of Flux, een wereldwijd adviesbureau voor inkoop en supply chain.

 

U krijgt les van medewerkers die hun eigen bedrijf hebben opgericht of geleid, en professionele ervaring hebben op het gebied van marketing, IT, detailhandel, projectbeheer, talentontwikkeling, leiderschap en management. Zij hebben in verschillende functies gewerkt voor Cable and Wireless, Coca-Cola, Capital Be, de NHS, Pendragon (dochteronderneming van Jaguar Cars), Visa International en IBM, om er maar een paar te noemen.

 

De cursus is zo opgezet dat u inzicht krijgt in de theorieën en praktijken van het ondernemerschap; de factoren die succes of mislukking beïnvloeden, van de rol van de markt tot creativiteit, innovatie en kennis.

 

Daarnaast krijg je een breed begrip van bedrijfsmanagement en essentiële kennis van boekhouding, risicobeheer, data-analyse, marketing, HR, supply chain en bedrijfsethiek. Dit zal u voorbereiden om de leiding te nemen op product-en business development, hetzij in uw eigen bedrijf of voor bestaande kleine, middelgrote of grote werkgevers over de hele wereld.

 

Onze afgestudeerden zijn aan de slag gegaan als transformatieanalisten, bedrijfsgroeistrategen en directeuren, terwijl anderen verantwoordelijk zijn voor de oprichting van een reeks zeer succesvolle bedrijven, waaronder Serena Sartorial, dat Italiaanse mode op maat levert. Sommigen, zoals Andreas Tassitro, zijn serieondernemers geworden. Andreas, de oprichter en eerste voorzitter van de ondernemersvereniging van de universiteit, startte tijdens zijn studie de Green Van Company in Zwitserland en is nu oprichter en CEO bij Foodetective.

 

De beste redenen om bij ons te studeren

Praktische onderwijservaring betekent dat je je lessen vanaf het begin aan de echte wereld zult koppelen door real-life projecten aan te pakken: vorige studenten bedachten een social-mediastrategie voor Dryden Estates, dat verhuur-, renovatie- en schoonmaakdiensten aanbiedt

De door studenten geleide Entrepreneurial Society is een van de grootste universitaire verenigingen in Londen en verzorgt regelmatig workshops en nodigt leiders uit het bedrijfsleven uit om hun ervaringen te delen over ‘Hoe het allemaal begon’.

Ons Creative Enterprise Centre (CEC) biedt een dynamisch, bekroond programma van evenementen, workshops, wedstrijden en één-op-één begeleiding

Inzetbaarheid verankerd in het hele curriculum, met speciale gespecialiseerde modules op elk niveau

Treed in de voetsporen van afgestudeerden die al succesvolle commerciële ondernemingen hebben opgezet, zoals Yull Shoes UK, OneofOne, Exposed Media en Zebra-Ldn

U krijgt les van medewerkers die bedrijven hebben opgericht of geleid, variërend van full-service marketingadviesbureaus tot persoonlijke en professionele ontwikkeling, een toeristisch bedrijf en bloemisterij

Gastcolleges van mensen uit de industrie zijn eerder gegeven door sprekers van de Ondernemersgilde, Grant Thornton, Mintel, Coca Cola en LinkedIn.

 

Cursus structuur

Deze graad combineert algemene bedrijfskennis met belangrijke theorieën en concepten in ondernemerschap, ondernemerschap en innovatie. Je bekijkt hoe organisaties functioneren en welke wegen er zijn om nieuwe ondernemingen op te richten in verschillende omstandigheden, zoals kleine bedrijven, familiebedrijven, non-profitorganisaties en grote gevestigde bedrijven. Je krijgt ook een solide begrip van gebieden zoals het beheer van mensen, operations, logistiek, marketing en bedrijfsethiek. In elk studiejaar volg je een combinatie van kern- en keuzemodules die betrekking hebben op specialismen zoals de ondernemerspraktijk of sociale media voor het bedrijfsleven, bijvoorbeeld. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/

Gerelateerde artikelen

Ondernemingsplan laten schrijven