Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Cadeau voor afscheid collega

Bij Jilster heb ik een cadeau gevonden voor afscheid collega. Binnenkort neemt één van onze collega’s na 40 jaar dienst afscheid van het bedrijf en die willen we niet met legen handen naar huis laten gaan. We vinden het heel jammer dat we afscheid moeten nemen van deze collega’s en daarom willen we iets speciaals geven. Want iedereen had ook nog eens een hele goede bant met haar! We zijn dus opzoek gegaan naar een origineel cadeau voor afscheid collega. We hebben allemaal echter geen idee wat voor leuk en origineel cadeau we aan haar kunnen geven. We willen het namelijk niet afdoen met een kaartje, dat vinden we ook weer zo wat. Op internet zijn we dus gaan zoeken naar enkele ideeën en kwamen daar de website van Jilster tegen. Lees in deze blog welk idee daar op de website stond en waarom we voor Jilster kozen.

Ideeën afscheid collega

Op internet hebben we cadeau afscheid collega ingetypt en kwamen veel websites tegen met ideeën, waaronder vooral heel veel forums, maar daar stond niet op waar we naar zochten. Na wat zoekwerk kwamen we op de website van Jilster tegen en hier stond een heel leuk cadeau op speciaal voor afscheid collega. Het idee is daar dat je een magazine gaat ontwerpen geheel gericht op de collega die afscheid neemt. Iedere collega kan daar dan een pagina opvullen met een leuk verhaal wat is blijven hangen van het jaren lange werkzaamheden. Dit leek ons als collega’s een leuk idee en gingen aan de slag. Maar omdat we maar een klein bedrijf zijn, vullen we het magazine niet helemaal. En dus besloten we ook aan klanten te vragen iets te ontwerpen of verhaaltjes op te sturen welke we dan in het magazine kunnen plaatsen.

Ben jij ook op zoek naar een leuk origineel idee om een collega niet met lege handen naar huis te laten gaan? Kijk dan eens op jilster.nl voor nog meer leuke afscheidscadeau’s!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht