Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Noord-Holland gaat nu heel eenvoudig

Catering bestellen in Noord-holland, gaat door middel van onze webshop, nu wel heel eenvoudig. Wanneer u opzoek bent naar een geschikt cateraar voor uw evenement, kunt u keuze maken uit de heerlijke catering die online te vinden is. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er iedereen hier de ideale catering vinden kan.

 

Voor welke gelegeheden kan ik hier gerechten bestellen?

Voor elke bijeenkomst die u zelf maar kunt bedenken kunt u terecht bij Happie Delivery. Bruiloft, verjaardagen, jubilea of een communie. Ook organisatoren van zakelijke evenementen zitten hier helemaal goed. Zoek, voor jouw vergaering, kerstborrel of nieuwjaars feest, tussen de heerlijke gerechten.

 

Welk soorten catering zijn er te bestellen?

Het brede assortiment van Happie Delivery bestaat uit meerdere soorten catering. Hieronder zie je welke catering het meeste gewild is.

 

Partycatering

De gehele partycatering kunt u gemakkelijk aanvragen. Bij een partycatering wordt echt alles voor u geregeld, de bar, het personeel, de dranken en de hapjes. Zo hoeft u zich zelf nergens zorgen om te maken en kunt u optimaal genieten van uw eigen bijeenkomst. U wilt toch immers zelf ook even met uw gasten praten? Het personeel ruimt aan het einde van de vond alles weer op en het lijkt net of er nooit iets is gebeurd.

 

Lunch catering

Online vindt u een uitgebreide keuze aan lunches. Deze lunchpakketten zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en meetings. De lunches worden aangeleverd in biologisch afbreekbare cateringdozen. Zo zorgen wij er samen voor de catering niet belastend voor het milieu is. Ook als u een gezellig high tea wilt bestellen, kan dat on de website van Happie. Diverse pakketten zorgen voor een ieder wat wils. (Wilt u het liefste een wijntje erbij? Ga voor de high wine!)

 

BBQ catering

De BBQ catering is een van de meeste bestelde producten in de zomer. Dat is natuurlijk niet zo gek, want wie is er nou niet dol op heerlijke BBQ’en? Bij Happie bestelt u of het kant en klare BBQ-pakket. (hierin zitten salades, suazen, brooden en vlees en vis voor op de BBQ) of u bestelt de volledig onzorgde BBQ Catering. Er komt dan een Kok uw kant op om het vlees en vis tot in perfectie te grillen en te serveren aan uw gasten. De prijs is inclusief BBQ, gerei, buffet-atributen, bestek en borden. Achteraf wordt alles netjes door de BBQ kok opgeruimd zodat u achteraf niet met de troep zit. Wij nemen alles weer mee naar onze locatie en doen daar de afwas!