Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Onderwijs

Circus op school

Spannend! Circus op school

Heb je ook altijd al een echt circus op school willen organiseren? Doe dat dan nu met je eigen leerlingen! Vanuit Grote Broer Kunsteducatie komen we naar je toe en toveren je school om tot een echt circus!

Circusactiviteiten op school

Onze circusworkshopleiders zijn echte professionals. Ze kunnen niet alleen geweldig de meest bijzondere circustrucs, ze kunnen het ook nog eens op een bijzondere en aansprekende manier overbrengen op kinderen. Ze kunnen elk kind op de juiste manier en op het juiste niveau aanspreken en activeren. Zo zijn de circusactiviteiten ook daadwerkelijk een feest voor de hele school.

Circusdag op school

En als je nog verder wil gaan dan alleen circusactiviteiten, dan kan je zelf een Circusdag organiseren. We werken dan met de hele school toe naar een voorstelling voor en door de leerlingen! Elke leerling gaat het podium op en doet zijn/haar act. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom. Het mooie is ook nog dat wij alle circusmaterialen meenemen. De Chinese draaibordjes, diabolo’s, loopkogels en jongleerballen worden dus allemaal geregeld. Voor de voorstelling nemen we een echt artiestengordijn, een pistezeil en een geluidsinstallatie mee. Onze workshopleider praten de hele show aan elkaar, de circusdirecteur is dus ook geregeld.=

Circusworkshop op school

Wil je liever een losse workshop organiseren? Dan kan dat natuurlijk ook. Je werkt dan niet toe naar een presentatie, wat ook weer wat druk bij de leerlingen weghaalt. Je kan uit zeker 10 verschillende soorten workshops kiezen. Wil je niet kiezen? Geen probleem! Dan nemen we van elke workshop een klein deel mee en kunnen de leerlingen van elk materiaal een beetje proeven. We noemen dit Circusspelen. Een leerling kan met elk circusmateriaal aan de slag gaan.

Is het organiseren van een circus op school veel werk?

Nee, zeker niet! Wij zijn er om jou te ontlasten. Neem contact met onze adviseurs op en zij gaan met jou bedenken hoe je het beste een circusdag op school kan organiseren. Ons doel is altijd zoveel mogelijk jou te ontlasten. Wij nemen dus alle materialen mee, wij regelen workshopleider en geven ruim van te voren heel duidelijk aan wat jij moet regelen. Meestal beperkt zich dit tot een lege ruimte, zoals een speelzaal. Heb je toch nog vragen, dan kan je ons altijd bereiken!

https://www.grotebroer.com