Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Horeca

De lekkerste koffie met de horeca koffiemachine

Geen horeca- onderneming zonder koffie. Jouw gasten verdienen het lekkerste kopje koffie en dat is mogelijk met de horeca koffiemachine. Deze koffiemachine geeft de lekkerste koffie en bespaart jou als onderneming veel tijd. Een win- win situatie voor jou!

 

Efficiënt werken dankzij de volautomatische koffiemachine

Behalve de lekkerste koffie die je door een horeca koffiemachine kunt krijgen, scheelt het je ook een hoop tijd. Tijd om andere belangrijke zaken te besteden. De koffiemachines zijn volautomatisch en kunnen meestal meerdere kopjes tegelijk zetten. Behalve het apparaat zijn de bonen die worden gebruikt in de koffiemachine van groot belang. Vers ruikende koffiebonen, welke gast spoor je hier niet mee aan om een kopje koffie nuttigen!

 

Welke koffies kan de horeca koffiemachine maken?

Latte macchiato, espresso, cappuccino, koffie verkeerd, of een kopje normale ouderwetse koffie? De horeca koffiemachine vervult jouw wensen. Dankzij het multifunctionele systeem, kan de machine iedere koffie krijgen, die jouw gast wil hebben. Je hoeft geen barista te zijn om goede koffie te kunnen zetten, dat doet de machine voor jou! Meerdere kopjes tegelijk zetten is geen probleem voor deze koffiemachine. Hierdoor blijft je piek laag in de drukte en kun je je aandacht beter verdelen. Kosten en tijdefficiënt werken is waar de horeca koffiemachine jou bij helpt!

 

Een ware eye catcher in jouw zaak is de koffiemachine

Aangezien de horeca koffiemachine in het zich staat voor jouw gasten, wil je dat de machine er mooi uit ziet. Veel apparaten zijn zwart, maar rood of volledig rvs is ook mogelijk. De meeste horeca koffiemachines worden aangeschaft met stoompijpjes aan de zijkant en twee groepen. Hierdoor zijn er twee boilers. Een voor de koffie en een voor de stoom. Dit imposante apparaat is een echte eyecatcher. Wie wil nu niet een kopje koffie van dit apparaat?

 

Welke bonen gebruik je voor de lekkerste koffie?

Al eerder werd benoemd dat de bonen die worden gebruikt in de horeca koffiemachine van groot belang zijn, de smaak bepaalt of jouw klant nog een keer terugkomt. De boon die het meest wordt gebruikt in de horeca is de 100% Arabica. Een ware smaakexplosie door de grote verscheidenheid aan aroma’s. Geschikt voor iedere horeca koffiemachine.

 

Welke horeca koffiemachine past het beste in mijn zaak?

Het aanschaffen van een horeca koffiemachine is een behoorlijke investering. Veel horeca leveranciers bieden de mogelijkheid om het apparaat te leasen. Geen onderhoudskosten en de garantie dat bij een defect jij dezelfde dag een ander apparaat hebt staan.  Of je nu besluit om te leasen of te kopen, verdiep je goed in het aanbod. Hoeveel koffie verkoop je gemiddeld, hoe snel wil je dit hebben? Welke past het beste bij je interieur?  Laat je goed informeren en adviseren en vergelijk meerdere offertes met elkaar, dan verkoop jij straks de beste koffie uit je omgeving!

Tip: HorecaTraders.com