De producten van Bridgewater

Bridgewater

Koop de romantische woonaccessoires van het merk Bridgewater via de webshop van de Bridgewater Candles Webshop. Hier vindt u allerlei producten van dit merk. Met name voor de kaarsen bent u bij www.bridgewaterwebshop.com aan het goede adres. Wij verkopen allerlei soorten kaarsen, van kleine tot grote formaten. De artikelen staan onder meer gesorteerd op de geur. Mocht een bepaalde geursoort u bevallen dan kan u een serie aan producten via deze webshop aanschaffen. Dankzij deze artikelen ruikt elke hoek van uw huis heerlijk naar de geuren van een of meer bridgewater producten. Naast de heerlijkste geuren, hebben de artikelen ook nog vrolijke kleurtjes en zijn kaarsen verpakt in een mooi glas voorzien van een sierlijke deksel.

De producten van Bridgewater

Zo op het eerste gezicht zijn de kaarsen van Bridgewater toch wel het meeste aanwezig op onze website. Maar we willen onze klanten ook de mogelijkheid geven hun favoriete geur op meerdere plekken toe te passen. Een kaars is hier niet altijd geschikt voor, daarom verkopen we ook andere geurverspreiders die geschikt zijn voor de wat kleinere ruimtes zoals een kast of een auto. Zo kan u ook ervoor kiezen de olie te kopen of een heerlijke luchtverfrisser voor in de auto. Voor de potpourri liefhebbers onder ons hebben wij ook een aantal potpourri producten in ons assortiment. Maar de kaarsen zijn uiteraard de artikelen die niet mogen ontbreken op de webshop. Bij ons vindt u drie soorten kaarsen. De kleinste geurkaars kan ongeveer 15 uur lang branden en de grootste geurkaars in de grootste pot brand zo’n 140 tot 160 uur. De brandtijd is afhankelijk van de mate waarin u de kaars aan en uit doet.

Koop een set

Een set aan bridgewater artikelen kan u heel eenvoudig bestellen via onze webshop bridgewaterwebshop.com. Maak een eigen account aan om uw favoriete bridgewaterproducten te bestellen.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht