Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

De top 5 populairste kerstverlichting voor buiten!

In deze blog gaan wij je meer vertellen over de leukste kerstverlichting voor buiten. De tuin is altijd leuk om te versieren. Je kan het zo mooi maken als je zelf wilt. Vooral tijdens de donkere dagen is het leuk om een mooi verlichte tuin te hebben. Daarom houden wij je op de hoogte van de nieuwste trends voor in je tuin!

Ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting is mooie verlichting voor tijdens de kerstperiode. Ijs pegelverlichting komt vaak terug tijdens de feestdagen. Het is eigenlijk wel de populairste kerstverlichting voor buiten. Het zijn lange lichtgordijnen in de vorm van ijspegels. Ijspegelverlichting is er voor zowel binnen als buiten. Als je nog niet zeker weet of je de ijspegelverlichting binnen of buiten wilt hangen, dan kan je het beste ijspegelverlichting voor buiten kopen. Kerstverlichting.nl heeft veel verschillende soorten ijspegelverlichting. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren. De ijspegelverlichting is erg makkelijk op te hangen. Je hangt ze aan de dakgoot, schutting of waar je wilt en de lampjes hangen vanzelf in een strook naar beneden.

Fairybells

Wij horen je al denken. ‘’Wat zijn fairybells’’? De fairybell is een veelgebruikte lichtgevende kerstboom. Hij staat ook wel bekend als de vlaggenmast kerstboom. De fairybell kan je koppelen aan een paal of vlaggenmast. Als de fairybell helemaal is opgezet en geïnstalleerd, geeft het een prachtig lichteffect door je tuin! De fairybell zorgt ervoor dat jouw tuin een prachtige kersttuin wordt. Meer over fairybells te weten komen? Lees dan onze blog over fairybells!

 

Clusterverlichting

De clusterverlichting is de perfecte verlichting om jouw kerst tuin of kerstboom te versieren. Cluster verlichting is een lang snoer met daarin allemaal kleine lampjes. Door al die kleine lampjes ontstaat er een mooi effect. De lampjes zijn erg makkelijk om te verwerken in je tuin of kerstboom. Als je de lampjes eenmaal hebt opgehangen, heb je een prachtige lichtbron op de door jou gekozen plek!

Kaarsjes voor in de kerstboom

Je zou de kerstboom eventueel ook kunnen versieren en verlichten door kaarsjes. De LED verlichting wordt tegenwoordig vaker gebruikt in bomen, maar de kaarsjes zijn ook altijd leuk om terug te laten komen. Daarom zijn er LED kaarsjes speciaal voor kerstbomen. Deze LED kaarsjes gaan ook nog eens lang mee.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/ijspegelverlichting/