Thermobox: een multifunctionele afruimwagen voor in de horeca

Wat is een hoogwaardige thermobox precies? Het is een multifunctionele afruimwagen voor in de horeca. De zorg, horeca en industrie kunnen niet zonder: een thermobox en een afruimwagen horeca. De boxen zijn verkrijgbaar in diverse menu-verdeelsystemen en afmetingen. Zo zijn de producten eenvoudig af te stemmen op uw toepassing. Naast standaard producten bieden veel leveranciers custom made oplossingen. Elke branche en afdeling stelt andere eisen aan thermoboxen en afruimwagens. Denk aan niet geïsoleerde boxen, actief gekoelde of verwarmde wagens en gekoppelde en ontkoppelde producten. Ook in centrale keukens wordt veel maatwerk geleverd. Bijvoorbeeld omdat de ruimte beperkt is. De levering van een multifunctionele wagen is dan doorgaans gewenst. Het is verstandig altijd vooraf de showroom van een specialist te bezoeken om inspiratie op te doen.

Een thermobox kent vele toepassingen

Een thermobox is zeer geschikt voor het vervoer van warme en koude producten voor de farmaceutische industrie, zorgsector, horeca, catering en grootkeukens. Een thermobox leent zich ook uitstekend voor particulier gebruik. Handig voor onderweg of op vakantie. Niet alleen boxen kunnen maaltijden op de juiste temperatuur houden, ook een afruimwagen voor de horeca kan zo worden uitgevoerd dat het temperatuurswisseling van voedsel tegen gaat. De producten hebben een isolerende werking waardoor de oorspronkelijke temperatuur van maaltijden behouden blijft. Thermoboxen zijn voor meerdere doeleinden geschikt. Naast de horeca worden ze bijvoorbeeld ook veel toegepast in de zorg.

Temperatuur is een belangrijk onderdeel van de smaak: hou deze optimaal met behulp van thermobox

De temperatuur van eten is een belangrijke voorwaarde voor een lekkere maaltijd. Dit is naast de smaak van een gerecht misschien wel de meest relevante beoordelingsfactor. De temperatuur van een gerecht heeft de eigenschap altijd in de richting van de omgevingstemperatuur te gaan. Is het warm, dan geeft een gerecht warmte af. Een koud gerecht neemt warmte op. Het aanpassen van de omgevingstemperatuur aan die van een gerecht is echter niet voldoende. Het bewaren en/of vervoeren van etenswaar in een goed geïsoleerde thermobox biedt een uitkomst. Ook een afruimwagen is in de horeca onmisbaar. Het gerecht geeft hierdoor vrijwel geen warmte af aan de omgeving en neemt het ook niet meer op.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht