Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Een compleet verzorgde barbecue dankzij de catering van deze slagerij nabij Gemert

Bijna iedere Nederlander doet het wel zodra het lekker weer wordt: barbecueën! Gezellig met een groep vrienden of familie samen genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. De hamburgers, spiezen, varkenslapjes en kip satés zijn dan vaak niet aan te slepen. Serveer er wat stokbrood en een salade bij en u bent heel de avond zoet. Gaat u binnenkort een barbecue organiseren en wilt u uw gasten graag voorzien van heerlijk mals vlees? Breng dan eens een bezoek aan Slagerij Vogels uit Elsendorp, nabij Gemert en profiteer van hun catering voor uw barbecue. Zij zorgen ervoor dat u heerlijk zorgeloos kunt barbecueën!

Kies een barbecuepakket naar keuze

Bij deze slagerij is één ding zeker: de keuze is enorm. Zij bieden de beste kwaliteit vlees voor een eerlijke prijs voor de boer aan jou! Slagerij Vogels heeft namelijk het slachten/uitbenen en verdere productie in eigen beheer. Dat betekend dat ze een eigen gecertificeerde E.E.G. (Europese Economische Gemeenschap) slacht-/uitsnijruimte hebben waar ze wekelijks slachten. Van bourgondische speklappen, procureursteak, souvlaki filetlapjes, Argentijnse biefspiezen tot barbecueworsten, ze bieden het allemaal! Dankzij hun uitgebreide catering zorgen ze dat uw barbecue in omgeving Gemert tot in de puntjes verzorgd is. Zo weet u zeker dat u en uw gasten genieten van het allerlekkerste vlees tijdens jullie avondje!

Plaats een bestelling

Het uitgebreide aanbod barbecuevlees bekijkt u eenvoudig online via hun webshop. Bestel losse stukken vlees of kies een barbecuepakket voor een grotere groep. Check vooraf of Slagerij Vogels ook bij u thuis bezorgt en plaats dan direct een bestelling. Kies u het vlees liever zelf uit? Dan bent u ook van harte welkom in hun slagerij. Bekijk de openingstijden en stap gewoon eens binnen om uw verse vleeswaren te kopen. Heeft u vragen over hun catering voor uw barbecue in omgeving Gemert? Neem dan contact met hen op en ze staan u graag te woord.

https://slagervogels.nl/