Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Een opleiding tot life coach biedt je de mogelijkheden om andere te helpen

Heb je veel gevoel voor het bieden van begeleiding, coaching en het geven van trainingen? Wil jij graag stress verlichten en hen handgrepen bieden die ervoor gaan zorgen dat hun stresslevel afneemt? Of vind jij het belangrijk om mensen ondersteuning te bieden bij het behalen van doelen? Dan is het volgen van een opleiding tot life coach echt iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je vanuit empathie hoe je hiermee om kunt gaan en mensen de hulp biedt die ze nodig hebben. Dit doe je natuurlijk wel met nuancering, maar ook door de confrontatie op te zoeken waar nodig. Laat mensen tot inzicht komen door interventies te organiseren. Zo kunnen zij weer de regie in eigen handen nemen.

Haal je diploma bij deze specialist voor de opleiding tot life coach

Het verzorgen van balans in het leven van de cliënt staat centraal tijdens deze opleiding tot life coach. Je vraagt je misschien af waar je een opleiding tot life coach het beste kunt volgen. Dit kun je het beste doen bij Schott & Company. Deze specialist biedt opleidingen van totaal 108 uur. De studiebelasting is ongeveer 6 tot 8 uur waardoor je eventueel naast een baan gewoon de opleiding kan volgen. De opleiding tot life coach bestaat uit drie modules van zes lesdagen. Elke module zorgt ervoor dat je wordt opgeleid tot een beroepsniveau. Zodra je de opleiding hebt afgerond met een positief resultaat, krijg je een diploma Life Coach. Zodra je dit diploma hebt, kun je aan de slag als life coach.

Bekijk de mogelijkheden

Heb jij interesse in een opleiding tot life coach? Dan is het zeker een aanrader om eens te kijken naar de opleidingen die Schott & Company. Deze specialist geeft je alle handgrepen die je nodig hebt om als life coach aan de slag te gaan. Bekijk de mogelijkheden op de website.