Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Een papieren of een digitale agenda

Een week agenda kan worden gebruikt voor het maken van afspraken voor zowel je bedrijf als voor je privé meetings, het bewaren van je vergadernotities, het maken van vergadernotities, het organiseren van vergadernotities, en het bewaren van allerlei vergadernotities. Een agenda kan echter ook gebruikt worden voor het maken van een belangrijke vergadernotitie als er genoeg ruimte is om notities te maken. Belangrijke vergadernotities moeten zo lang mogelijk bewaard worden omdat ze een belangrijk probleem kunnen veroorzaken als ze zoek raken. Tegenwoordig zijn veel agenda’s digitaal. Het voordeel van een digitale agenda is dat je hem minder snel kwijtraakt dan een papieren agenda. 

 

Blanco of gelinieerd notitieboek

Waarom gebruiken mensen een gelinieerd notitieboek a4? De meeste mensen die een gelinieerd notitieboek gebruiken, gebruiken het om notities te maken tijdens hun werk. Een notitieboek is ondanks nieuwe technologie nog het meest populaire hulpmiddel om notities te maken. De meeste bedrijven kopen notitieboeken groot in, zodat hun werknemers altijd een notitieboek tot hun beschikking hebben. Er zijn verschillende soorten notitieboeken. In de ene branche is het gelinieerde boek populairder dan het blanco boek. In meer creatieve sectoren waar bijvoorbeeld getekend moet worden, is vaak het blanco boek populairder dan het gelinieerde notitieboek. Het is namelijk makkelijker om een schets te maken als er geen lijntjes in het boekje staan. 

 

De voordelen van een sketchbook

Wat zijn de voordelen van een sketchbook a5? Een voordeel van het hebben van een nieuw schetsboek is de mogelijkheid om het te gebruiken om kunst te maken. Dit is een van de voordelen die alle formaten sketchbooks hebben natuurlijk. Het echte voordeel van een a5 sketchbook ten opzichte van grote sketchbooks is dat het a5 formaat makkelijk in je zak past. Hierdoor kan het sketchbook makkelijk overal mee naartoe genomen worden. Zolang je een pen en je sketchbook op zak hebt, kan je ten alle tijden je tekeningen of notities opschrijven. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld veel met de trein reist of wanneer je af en toe rustig pauze hebt. 

 

Eco-notitieboeken

Een duurzame notitie agenda bestaat meestal uit een paar belangrijke dingen die je nodig hebt om het duurzaam te maken. Het eerste wat je moet overwegen is het materiaal van het notitieboek dat je wilt kopen, maar het is ook belangrijk om te kijken naar de milieu-impact van de notitieboeken. Het is belangrijk om eco-notitieboeken te kiezen, dat zijn de notitieboeken die het minste gebruik van materialen hebben of die zelfs gemaakt zijn van volledig gerecycled materiaal. Een ander belangrijk punt is of er organische materialen zijn gebruikt in het maken van de notitie agenda, of dat het gemaakt is van minder milieuvriendelijke materialen. Zo kan de kaft bijvoorbeeld microplastic bevatten.