Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Eenvoudig en voordelig een houten tuinbank online bestellen

Bent u op zoek naar een mooie en duurzame houten tuinbank voor op het terras achter uw woning of voor in de voortuin? De Teakspecialist heeft een aantrekkelijk aanbod tuinbanken van teakhout, met of zonder leuning. Ze hebben een strakke vormgeving en ze geven een warme en natuurlijke uitstraling. De houten tuinbanken zijn bovendien praktisch onderhoudsvrij. Kom de houten tuinbanken bezichtigen in onze showroom in Naarden of bestel direct online een van de voordelige topmodellen.

[h2]Teakhouten banken van hoge kwaliteit uit Indonesië[/h2] 

Deteakspecialist.nl produceert en importeert teakhouten meubels van hoge kwaliteit voor in de tuin of andere buitenlocaties. Het eersteklas teakhout is afkomstig uit Indonesië. Teak is een natuurproduct, dat rijk is aan oliën en vetten en daarmee optimaal voldoet aan de eisen die het westerse klimaat stelt. Het assortiment teakhouten banken biedt voor elk wat wils. U slaagt net zo gemakkelijk voor een knusse tuinbank van teak als voor een nostalgische Engelse houten tuinbank.

Houten tuinbanken met en zonder leuning

Deteakspecialist.nl heeft houten tuinbanken met en zonder rugleuning die bij iedere tuintafel passen. U kunt hiermee eenvoudig extra zitplaatsen creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met smalle en brede latten. Net wat uw smaak is. De tuinbanken zijn vrij van spinthout, op voorraad verkrijgbaar en desgewenst volledig gemonteerd.

Bent u geïnteresseerd in een klassieke of moderne houten tuinbank van hoge kwaliteit? Kom langs in de showroom van De Teakspecialist in Naarden met 1.200 m2 vloeroppervlakte. U kunt de uitgekozen houten tuinbank direct meenemen of bij u thuis laten bezorgen. Deteakspecialist.nl verzendt door heel Europa. Het is ook mogelijk om een teakhouten bank online te bestellen. Meer weten? Bel ons gerust op (035 – 695 29 34) of stuur een e-mail.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht