Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

Emigreren naar Amerika

Amerika is een plek waar je alles kunt bereiken. Veel mensen kiezen daarom ervoor om te emigreren naar Amerika. The “American Dream” is een term die niet voor niets wordt gebruikt. Vrijheid en gelijkheid staat hierbij hoog in het vaandel. Voor iedereen is het mogelijk om door hard te werken te groeien en zo de top te bereiken. De kans bestaat dus dat wanneer jij al eens naar Amerika bent geweest je hier graag zou willen wonen. Het is echter alleen niet zo makkelijk om Amerika binnen te komen.

De Greencard

Voordat je in Amerika kunt wonen zijn er een aantal dingen die je eerst zal moeten gaan regelen. Het belangrijkste wat je als eerste moet krijgen is een Visa. Dit heb je nodig wanneer je langer dan 90 dagen in Amerika gaat zijn. Deze moet je hebben. Wanneer je dit niet hebt dan is dit strafbaar. Dit wordt ook wel een greencard genoemd. Deze heb je nodig wanneer je permanent in Amerika wilt verblijven. Met de Greencard kun je een huis kopen en werk vinden. Je hebt dan alle rechten die alle Amerikanen ook hebben.

Hoe kom je aan een Greencard?

Er zijn verschillende manieren om aan een greencard te komen. De eerste is via de Diversity Lottery. Met deze loterij kun je een greencard winnen. Per jaar worden er ongeveer 55.000 greencards weggegeven. Je komt niet zomaar in aanmerking om hier aan mee te doen. Ook doen er per jaar 20 miljoen mensen mee. Deze loterij is gratis. Een andere manier om een greencard te krijgen is via je werkgever. Wanneer je een aantal jaar werkt voor een Amerikaanse werkgever dan heb je recht op een L1-visum. Met dit visum kun je uiteindelijk aanspraak maken op een greencard. Er zijn verder nog veel meer mogelijkheden om aan een greencard te komen. Wanneer het je is gelukt dan moet je nog daar komen. Wanneer je in Alkmaar wordt dan kun je altijd een verhuisbedrijf in Alkmaar aanstellen voor de internationale verhuizing. Het verhuisbedrijf in Alkmaar helpt dan en zorgt dat al je spullen veilig aan te komen. Met een verhuisbedrijf in Hoorn hoef je je nergens zorgen over te maken.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/