Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Geef uw internationale transport en geconditioneerd vervoer uit handen aan Sintrex

Sintrex: een goede naam op het gebied van geconditioneerd vervoer

Douaneformaliteiten, transport en goederenopslag zijn in goede handen bij Sintrex. Dit Nederlandse bedrijf heeft ook vestigingen in Riga, Bad Bentheim en Moskou. Met behulp van deze relatief kleinschalige onderneming met korte lijnen kunt u uw internationale transport binnen en buiten de EU soepel laten verlopen. Sintrex is bovendien specialist in geconditioneerd vervoer naar onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk en Rusland.

Internationaal vervoer onder speciale condities

Wilt u groente, fruit, planten, bloemen of andere bederfelijke waar vervoeren die beperkt houdbaar is? Sintrex kan deze producten voor u vervoeren via geconditioneerd vervoer, dat onnodig verlies van kwaliteit voorkomt. Van diepgevroren tot gekoeld transport, maar ook verwarmd transport dat voldoet aan de internationale wetten, Sintrex voert het transport helemaal naar uw behoeften en wensen uit. De chauffeurs zijn op de hoogte van alle regelgeving en de goedgekeurde voertuigen hebben een ATP-sticker.

Betrouwbaar transport van en naar Rusland

Van Duitsland tot Frankrijk en van Engeland tot Rusland, Sintrex heeft als internationale douane-expediteur ervaring met transport naar uiteenlopende bestemmingen. Heeft u transport Rusland nodig? Sintrex heeft al jaren ervaring met internationaal transport naar en vanuit Rusland en kan de douanezaken, vergunningen en transportverzekeringen goed afhandelen. Ook als u behoefte heeft aan een veilige opslag van uw producten, dan helpt deze expediteur u graag.

Sintrex heeft sinds 1989 een goede naam opgebouwd als expert in logistieke dienstverlening. Als u voor dit bedrijf kiest, dan profiteert u van een snelle afhandeling en bent u verzekerd van een veilig transport en opslag. Met de juiste mensen op de juiste plek – ook in Duitsland, Letland en Moskou – weet u zeker dat uw geconditioneerd vervoer en transport Rusland zo efficiënt mogelijk plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgave!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht