Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Geen vieze voetstappen op de vloer dankzij droogloopmatten

Herkent u het probleem van vieze voetstappen op de vloer? Als het heeft geregend en het daarom nat is buiten, komt iedereen uw bedrijfspand inlopen met vieze zolen. Hierdoor wordt uw vloer binnen de kortste keren vuil en glad. Bent u dit ook zo zat? Dan bieden droogloopmatten dé oplossing! Zeker omdat er in ons land nogal vaak een regenbui valt, is een investering in droogloopmatten zeker geen overbodige luxe. Een droogloopmat absorbeert namelijk zoveel mogelijk vocht, waardoor zolen al na enkele meters weer helemaal droog zijn. Bovendien neemt een droogloopmat klein meegenomen vuil in zich op, waardoor zolen niet alleen droog, maar ook schoon worden. Verwar een droogloopmat echter niet met een schoonloopmat! Een schoonloopmat heeft namelijk enkel een schrappende functie, neemt dus geen vocht op en zorgt dus niet voor een droge vloer.

Een mooie mat op maat

Vraagt u zich u af waar u goede droogloopmatten kunt bestellen? Het antwoord is: op Matten.nl. Hier worden er matten verkocht in diverse standaardmaten en -modellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een mat op maat de laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een speciale afmeting, kleur of wilt u er een logo op laten drukken? Geen probleem! De medewerkers van deze specialist gaan graag voor u aan de slag. De meeste matten hebben een vinyl of rubberen backing. Vinyl heeft een antislip werking, is vochtbestendig en geeft niet af op de vloer. Dit materiaal is daarom vooral geschikt voor lichtere vloeren. De rubberen matten zijn robuust, gaan langer mee, zijn gemakkelijk te reinigen en veranderen niet snel van vorm. Naast dat de matten vocht absorberen zorgen ze er ook voor dat vuil van de schoenen opgenomen wordt. Hierdoor wordt dit niet mee naar binnen genomen en blijft het binnen beter schoon en netjes.

Bekijk het veelzijdige aanbod

Wilt u graag droogloopmatten bestellen voor uw bedrijf? Ga naar Matten.nl en bekijk het assortiment op de website. Deze expert beschikt over een uitgebreid aanbod waardoor u gegarandeerd de mat vindt die aan al uw wensen en eisen voldoet.

https://www.matten.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een online medium eigenlijk?

Ga naar deze psycholoog in Breda voor hulp bij uw psychische klachten

Deze specialist maakt een Cloud werkplek toegankelijker dan ooit