Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Hoe gaat een tuinarchitect te werk?

Als u nog niet weet hoe een tuinarchitect precies te werk gaat, dan is dat niet vreemd. U maakt immers niet met regelmaat gebruik van de diensten van een architect. Sterker nog: de kans is zeer groot dat u dit slechts eenmalig keer doet. Want wanneer u uw droomhuis of droomtuin door een architect heeft laten ontwerpen, wat blijft er dan nog te wensen over? Wanneer u van plan bent om een architect uw tuin te laten ontwerpen, maakt u een zeer goede keuze. Het is namelijk een fantastisch proces waarin u betrokken wordt. Het is prachtig om stap voor stap de tuin van uw dromen werkelijkheid te zien worden.

De tuinarchitect maakt altijd eerst een ontwerp

De tuinarchitect van Stoop Tuinen zal altijd starten met het maken van een ontwerp voor uw nieuwe tuin. Uiteraard gebeurt dit op basis van de bij u beschikbare ruimte en natuurlijk uw wensen. Op uw virtuele perceel verreist een prachtig ontwerp. U kunt dus eerste de computertekeningen bekijken. Dit zijn bij een moderne architect geen “platte” tekeningen meer als vroeger, maar kunnen complete 3D-ontwerpen zijn, zodat u als het ware al virtueel door uw tuin kunt lopen. Niet iedereen heeft al een duidelijk beeld van zijn of haar gewenste tuin. Dat is geen enkel probleem, want de tuinarchitect heeft talloze ontwerpen gemaakt die ter inspiratie gebruikt kunnen worden. Bekijk gerust voorbeelden, laat u inspireren en kom samen met de architect tot het ideale ontwerp.

Zie uw droomtuin verreizen

Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd, zal de aanleg van uw tuin beginnen. Dit doet de tuinarchitect niet zelf; het zijn weer andere vaklieden van Stoop Tuinen die hierin gespecialiseerd zijn. Stap voor stap ziet u uw oude tuin of een kaal stuk grond transformeren in de tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Op dat moment voelt u direct dat u de juiste keuze heeft gemaakt door een architect in te schakelen.

https://www.stooptuinen.nl/