Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Bedrijven

Huur een hippie busje voor jouw ultieme roadtrip!

Altijd al gedroomd om als vrije reiziger een roadtrip te maken? Ben je avontuurlijk ingesteld en reis je graag naar verschillende plekken? Hou je van een basic levensstijl en ben je het liefst in de natuur? Dan is een roadtrip in een hippie busje echt iets voor jou!

Met jouw kleine huisje op wielen kan je gaan en staan waar je maar wilt. Of je nu van tevoren een route uitstippelt of je gaat spontaan reizen, een hippie busje brengt jou overal naar toe. Ben je onderweg en kom je een leuk plaatsje tegen waar je niet zomaar voorbij wilt rijden? Voor jou en je hippie busje is altijd wel een plekje te vinden waar je kan overnachten. Ontdek de avontuurlijke manier van reizen in een hippie busje!

Voordelen van een hippie busje

Wanneer je in een hippie busje een roadtrip maakt, kan je je eigen plannen maken en ben je niet gebonden aan reserveringen voor hotels of eetgelegenheden. Je bepaalt zelf je route en kiest je favoriete plekken uit waar je wilt verblijven. Alle benodigdheden voor een onbezorgde vakantie kan je in je hippie busje meenemen. Voor een bed, kookbenodigdheden en kampeerspullen is in het busje voldoende ruimte. Voor de nacht kan je een plekje zoeken op een standplaats voor campers, of je kiest een plekje op een camping voor meer comfort. Gebruik maken van sanitaire voorzieningen kan bij benzinestations en campings, vaak tegen een kleine betaling. Wil je graag je kleding wassen? Regelmatig zijn er langs de weg ook was-en droogautomaten te vinden, bijvoorbeeld bij autowasstraten.

Ook hoeft een roadtrip in een hippie busje helemaal niet duur te zijn. Wanneer je je eigen eten kookt en voordelige plekjes uit zoekt om te overnachten, kan je er een ware budgetvakantie van maken. Een roadtrip in een hippie busje is mogelijk voor iedereen!

Wanneer ga jij een hippie busje huren?