Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Financieel

Is geld lenen zonder BKR toetsing mogelijk?

Wil jij ook geld lenen zonder BKR toetsing? Wij leggen je uit hoe je met het aanvragen van een minilening, ondanks je negatieve BKR registratie toch geld kunt lenen. Waar het bij een bank of online kredietverstrekker niet lukt om een lening aan te vragen zonder BKR, kan dat bij een minilening wel. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening. 

Waarom kiezen voor een lening zonder BKR? 

Steeds meer mensen gaan opzoek naar een lening zonder BKR. Vanwaar deze keuze? Wanneer je in Nederland een lening aan wil vragen, is een kredietverstrekker verplicht bij het BKR navraag te doen naar jouw financiële verleden. Blijkt daaruit dat je in het verleden leningen herhaaldelijk niet op tijd hebt betaald, dan heb je een negatieve BKR registratie ontvangen. Het aanvragen van een persoonlijke lening of doorlopend krediet wordt met een negatieve BKR registratie zeer moeilijk. 

Wil je met een negatieve BKR registratie toch geld lenen, dan ga je natuurlijk op zoek naar een lening waarbij er geen BKR toetsing wordt gedaan. Zo zal de kredietverstrekker niet zien dat jij een negatieve BKR registratie hebt. 

Waar kan ik geld lenen zonder BKR? 

Elke kredietverstrekker of bank in Nederland die een doorlopende krediet of persoonlijke leningen verstrekt, is verplicht navraag te doen bij het BKR. Maar er is een uitzondering. Wil je lenen zonder dat er een BKR toetsing wordt gedaan, dan kan dat in de vorm van een minilening. Verstrekkers van een minilening zijn niet aangesloten bij het BKR en doen geen toetsing. Naast dat je kunt geld lenen zonder BKR , kan je er ook geld lenen zonder loonstrook. 

Wat is een minilening? 

De naam zegt het al, de minilening is een lening tot maximaal 1500 euro. Je betaalt de lening binnen 62 dagen weer helemaal af. De eerste helft van de lening binnen 31 dagen, de tweede helft van de lening van dag 32 tot dag 62. Ben je op dit moment werkloos, ook dan kan het aanvragen van een minilening een goede oplossing zijn. Je kunt deze namelijk aanvragen zonder loonstrook. In plaats van het tonen van je loonstrook, wijs je een garantsteller aan. 

De voorwaarden voor het aanvragen van een minilening zijn: 

● Je bent 21 jaar of ouder

● Je woont in Nederland 

● Je hebt geen uitkering 

Wanneer je aanvraag goedgekeurd wordt, staat het geld binnen 24 uur op je rekening. Dit is vele malen sneller dan wanneer je een doorlopend krediet of persoonlijk lening zou willen afsluiten. 

Veilig geld lenen zonder BKR 

Het aanvragen van een lening zonder BKR, oftewel een minilening, gaat zeer eenvoudig online. Wanneer je naar minileningen op zoek gaat, zal je zien dat er meerdere aanbieders van zijn. Helaas zijn er ook partijen bij waar je opgelicht wordt. Deze partijen werken samen met buitenlandse bedrijven, waardoor ze de Nederlands wet omzeilen. Helaas wordt dit maar zelden op tijd door klanten opgemerkt. 

Veilig lenen zonder BKR kan je in Nederland bij twee partijen doen; bij Ferratum en Saldodipje.nl. Beide partijen vallen onder hetzelfde moederbedrijf. Vraag je hier je minilening aan, dan staat het bedrag dat je wil lenen ook daadwerkelijk binnen 24 uur op je rekening. 

Wil je bij een andere kredietverstrekker een minilening afsluiten? Controleer de partij dan op betrouwbaarheid en eerlijkheid. Lees de voorwaarden goed door en controleer of zij geregistreerd staat bij de KvK in Nederland.