Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een uniek groepsverblijf in Brabant

Nergens vindt u een unieker groepsverblijf in Brabant dan bij De Buitenhorst. Deze vroegere veehouderij is omgebouwd tot wat we een luxe vakantieboerderij noemen, waar veel meer mogelijk is dan alleen overnachten en de boerderij bezoeken. Dit luxe groepsverblijf in Brabant ligt namelijk direct aan Natuurgebied de Maashorst en u waant zich dan ook in de ‘middle of nowhere’ in dit prachtige stuk Nederlandse natuur. Er is in de omgeving genoeg te doen om u de hele dag bezig te houden. Voor jong en oud, de sportievelingen en mensen die voor hun rust komen, alles is mogelijk bij De Buitenhorst. Dit unieke groepsverblijf in Brabant verwelkomt al jaren vele groepen families, vrienden, kennissen en collega’s.

Wat heeft deze accommodatie te bieden?

Omdat uitbreiding niet mogelijk was door de strenge regels van Natuurgebied de Maashorst, zijn de eigenaren van De Buitenhorst twaalf jaar geleden begonnen met het verbouwen van de oude veehouderij. Een luxe groepsverblijf in Brabant met onder andere bijzondere vergaderlocaties was hiervan het resultaat. Al meer dan tien jaar kunnen groepen op deze plek genieten van bijvoorbeeld een heerlijk weekje of lang weekend weg. Naast de drie verschillende accommodaties waar groepen kunnen overnachten, voegen de boerderij en wellness ook echt wat aan uw vakantie toe. Bent u op zoek naar een inspirerende plek waar u en uw collega’s aan teambuilding kunnen werken? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt bij De Buitenhorst namelijk kiezen voor bijzondere vergaderlocaties en gebruikmaken van alle faciliteiten.

Bijzondere vergaderlocaties voor uw zakelijke gezelschap

Het is tegenwoordig steeds minder vreemd als een groep collega’s een dag het kantoor verlaat en heil zoekt op een andere plek met wat meer bijzondere vergaderlocaties. Bijzondere vergaderlocaties zijn in opmars en bij De Buitenhorst vindt u zeker een van de meest bijzondere van Nederland. Midden in de natuur, omgeven door groen en dieren en luxe vergaderfaciliteiten zijn allemaal onderdeel van het pakket. Vergaderen hoeft niet meer saai te zijn: in deze omgeving kan het niet anders dan dat u en uw collega’s inspiratie opdoen en met vernieuwende ideeën terugkeren naar kantoor. U kunt ervoor kiezen om lunch of diner geserveerd te krijgen of zelfs te overnachten in een van de groepsverblijven. En natuurlijk is de wellness ook voor u en uw collega’s beschikbaar.