Laat een animatie maken voor jouw bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm of animatie laten maken, is dé manier om de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Door het verhaal, de boodschap en missie en visie van jouw bedrijf visueel te maken, kunnen klanten, medewerkers of andere partijen in een handomdraai zien waar je voor staat. Geef een leuke twist aan je video door er aan animatie video van te maken of ga juist voor een professionelere uitstraling met een kijkje in de keuken bij je bedrijf. Afhankelijk van het soort bedrijf en je wensen, kan dit worden afgestemd. Playforward is een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van dergelijke video’s. Hun team van deskundige medewerkers heeft veel ervaring en helpt jou graag verder.

Een creatief idee wordt vertaald naar een concreet plan

Bij Playforward hebben ze veel creatieve en originele ideeën voor het maken van een bedrijfsfilm, ook als je een animatie video wilt laten maken. Voor meer dan 200 bedrijven door heel Nederland, waaronder BMW en Nestlé, hebben ze al video’s gecreëerd. Heb je zelf al een concreet idee? Geen probleem! De professionals van dit bedrijf vertalen het naar een concreet script en kijken wat de mogelijkheden zijn. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan ze verder met de opnames, montage en oplevering. Dit alles duurt ongeveer zo’n vier weken, afhankelijk van het idee. Uiteraard word je bij alle stappen in het proces meegenomen, zodat je verzekerd bent van het gewenste resultaat.

Profiteer van een video op maat

Wanneer je Playforward inschakelt om een bedrijfsfilm of animatie video te laten maken ben je verzekerd van topkwaliteit en een video op maat. Voor een animatie wordt een vaste prijs gehanteerd en bij een ander soort bedrijfsfilm krijg je een offerte op maat. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Neem contact op met Playforward voor meer informatie. Zij helpen je graag verder en maken voor jouw bedrijf een video die impact maakt.