Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een veelzijdige monolitische betonvloer leggen

Een monolitische betonvloer is zeer veelzijdig. Zo’n vloer kunt u namelijk gebruiken in zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Waarom zou u kiezen voor dit moderne type vloer? Hiervoor zijn er verschillende goede redenen. Zo is de vloer onderhoudsarm en is deze goed schoon te houden. Ook is de vloer zeer stevig. De vloer is bestand tegen veelvuldig gebruik en is voorzien van een laag die vetten en oliën weert. Wilt u zo’n monolitische betonvloer laten leggen, dan bent u bij Game Kunststofvloeren in Dongen, Noord-Brabant aan het juiste adres.

Kies voor vakwerk

Game Kunststofvloeren biedt altijd vakwerk op maat. Zo kunt u nog jarenlang zorgeloos gebruik maken van uw nieuwe vloer. Als een dergelijke vloer niet op de juiste manier wordt gelegd, ontstaan er oneffenheden, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan en de vloer sneller vies wordt. Kies daarom voor de kwaliteit van Game Kunststofvloeren in Dongen. Zij maken alle vloeren zelf, en hebben hiermee al ruim 30 jaar ervaring. Zo weten zij hoe ze uw monolitische betonvloer het best kunnen leggen en waarop ze daarbij moeten letten. Door deze werkwijze kunnen ze altijd maatwerk leveren. De vloer kan gelegd worden in verschillende kleuren en kan afgewerkt worden met verschillende coatings, zodat uw vloer altijd aan uw wensen voldoet. Heeft u bijvoorbeeld een extra stroeve vloer nodig in uw restaurantkeuken, zodat er geen glijpartijen kunnen ontstaan? Kies dan voor een coating met een extra antislip werking.

Snel weer aan het werk

Soms kan het lang duren voordat u uw nieuwe vloer weer kunt gebruiken. Als u een nieuwe vloer in uw bedrijfspand laat leggen, dan is dat niet ideaal. Gelukkig kan Game Kunststofvloeren uw nieuwe monolitische betonvloer snel én vakkundig leggen. Een dergelijke vloer kan na enkele dagen weer gebruikt worden. Vraag daarom om persoonlijk advies en informatie, dan wordt de beste vloer in uw situatie ontworpen en vervolgens vakkundig gelegd.

https://www.game-kunststofvloeren.nl/