Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Maak een huis verkopen in Maastricht makkelijker

Als je van plan bent om je huis te gaan verkopen, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk voor de beste prijs verkocht wordt. Het is daarom slim om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Lees verder voor tips voor het aantrekkelijker maken van je huis.

 

Geen de muren een opknapbeurt

Het zou zomaar kunnen dat je dat bloemetjesbehang prachtig vindt, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak. Wil je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen je huis mooi vinden dan moet je ervoor zorgen dat je de muren wit schildert. Het is een maar een relatief kleine investering waar je direct resultaat voor terug krijgt. Naast dat het bij een groter publiek in de smaak valt, ogen de kamers ook nog eens ruimtelijk.

 

Slim verbouwen

Om de kans op verkoop te vergoten doen veel mensen hun keuken of badkamer verbouwen. Het nadeel hieraan is dat je er flink mee de mis in kunt gaan. Een ruimte zoals de badkamer of keuken is erg smaak- en trendgevoelig. De kans is heel groot dat de volgende bewoners er weer hun eigen draai aan gaan geven, waardoor het zondegeld is. Wil je toch verbouwen om verkoop aantrekkelijker te maken, investeer dan in het dak, de cv-ketel of het schilderwerk aan de buitenkant van het huis.

 

Huis verkopen Maastricht: bezichtigingen

Als mensen je huis komen bezichtigen betekent dat dat ze al geïnteresseerd zijn en het huis beter willen kunnen bekijken. Om het huis te verkopen in Maastricht is het heel belangrijk om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Zorg ervoor dat alles is opgeruimd en het er netjes en uitnodigend uitziet. Een goede tip is om voor de bezichtiging een appeltaart te bakken, zo ruikt het hele huis naar warme appeltaart wat een hele fijne eerste indruk is. Een huis verkopen in Maastricht was nog nooit zo makkelijk.

https://www.amh-makelaars.nl/