Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Markiezen kopen voor de beste prijs

Wil je markiezen kopen? En dan het liefste voor de beste prijs? Markiezen vind je bij verschillende winkels. Waar je vroeger vooral terecht kon voor een markies bij zonwering speciaalzaken en bouwmarkten, kan dit nu ook online.

Ben je prijsbewust, dan weet je waarschijnlijk ook wel dat de prijzen van veel producten online een stuk goedkoper zijn. Dit geldt dan ook voor markiezen prijzen. Die zijn online namelijk een flink stuk goedkoper (in de meeste gevallen).

Hoewel lage prijzen natuurlijk een flink voordeel is, heeft het ook twee kleine nadelen. Zo dien je bijvoorbeeld markiezen zelf te monteren en ook zelf te zorgen voor het opmeten. Uiteraard krijg je hier dan wel weer scherpe prijzen voor terug!

Gemiddelde prijs voor markiezen

De markiezen prijzen zijn gebaseerd op basis van gebruikte materialen, kwaliteit, aanbieder, merk en gekozen opties. Hierdoor is het dan ook best wel lastig om er echt een gemiddelde prijs aan te hangen. Toch hebben wij het geprobeerd om aan te kunnen tonen dat het kopen van een markies niet altijd duur hoeft te zijn.

Wij pakken er dan ook de gemiddelde prijs bij uit onze webwinkel en natuurlijk is dit een vanaf prijs, zonder opties en een standaard (kleine) afmeting. De laagste vanaf prijs voor een markies in onze webwinkel is €299.

De gemiddelde markiezen prijs ligt rond de €600, dit is inclusief opties en op basis van zelf monteren en inmeten.

Markiezen kopen tegen een lage prijs

Bij het kopen van een markies komt ook een stukje prijsvergelijking. Maar wil je graag een markies kopen tegen een lage en aantrekkelijke prijs en ben je bereid om zelf te zorgen voor montage en het opmeten van een markies, dan kun je hiermee veel geld besparen, met prijzen die gemiddeld zo’n 30% lager liggen. Hierdoor kan het dan nog weleens honderden euro’s schelen wanneer je meerdere markiezen koopt!

Over het algemeen is dit dan ook alleen online mogelijk, doordat online zonweringbedrijven zonwering verkopen in heel Nederland en hierdoor dan ook geen montageservice en inmeetservice bieden.

Koop markiezen daarom online, wanneer je echt flink wilt besparen op de aanschaf!