Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers buiten plaatsen

We horen de vraag steeds vaker voorbij komen; kunnen de muurstickers ook buiten worden geplaatst? Er is een heel simpel antwoord op die vraag, namelijk ja, maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van de muurstickers van Stickerparadijs. Daarom vertellen we je graag wat meer over het gebruik van de muurstickers buiten.

Muurstickers buiten plakken

Stickerparadijs heeft een zeer breed assortiment muurstickers en wij kunnen ons goed voorstellen dat je in ons assortiment ook muurstickers vindt die in je tuin of op je balkon mooi zouden staan. Je kunt muurstickers buiten plaatsen, maar het is heel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo raden wij het af om muurstickers buiten in de felle zon te plaatsen. Het is beter wanneer je de muursticker op een schaduwrijke plek plaatst.

Kies de juiste plek voor de muursticker buiten

Zoals gezegd is het verstandig om de muursticker buiten te plaatsen op een plek waar schaduw heerst. Zonlicht zal ervoor zorgen dat de kleur van de muursticker snel vervaagt en dit is zonde. Het is altijd goed om de muursticker buiten zoveel mogelijk te beschermen tegen de diverse invloeden van het weer. Heb je een luifel of een tuinhuisje met een veranda? Dan is het altijd beter om de muursticker buiten hier te plaatsen, zodat deze ook beschermd is tegen hagel en bijvoorbeeld regen. Echter, dit is niet noodzakelijk. Wel verleng je de levensduur van de muursticker buiten wanneer deze helemaal niet beïnvloed wordt door de weersomstandigheden.

Het plaatsen van de muursticker buiten

Het moment waarop je de muursticker buiten plaatst is ook belangrijk. De ondergrond moet altijd droog zijn. Plaats de muursticker buiten daarom niet wanneer het geregend heeft. Wacht dan tot de ondergrond volledig droog is. Zorg er ook voor dat de ondergrond goed schoon is en het is goed om de muursticker te plaatsen op een moment dat het voorlopig ook nog even droog blijft volgens de weerberichten. Uiteraard moet een muursticker, zowel buiten als binnen, altijd geplaatst worden op een vlakke en gladde ondergrond.

Bestel je muursticker voor buiten

Kies jouw favoriete muursticker van Stickerparadijs en plaats deze buiten als je wilt. Alle muurstickers kunnen ook buiten worden geplaatst. Echter, de levensduur van de muursticker buiten is wel korter dan wanneer je deze binnen plaatst. De keuze is natuurlijk helemaal aan jou of je de muurstickers buiten of binnen plaatst!

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht