Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Neem een expert in de arm om uw huis te verkopen in Den Haag

Wilt u graag uw huis verkopen in Den Haag of omstreken? Of u nu een rijtjeshuis, appartement of een villa bewoont; als u gaat verhuizen wilt u uiteraard dat de verkoop snel geregeld wordt, voor een goede prijs. Wilt u dit bereiken, dan schakelt u de experts in. Het verkopen van een huis doet u immers maar zelden. Hierbij wel wat hulp inroepen is dus een verstandige zet. De experts van Janson Makelaardij staan klaar om u te assisteren met het verkopen van uw huis in regio Den Haag. Hun makelaars zorgen ervoor dat u altijd eerlijk en open advies ontvangt. Daarnaast zetten zij zich honderd procent in om uw huis in Den Haag snel en voor een goede prijs van de hand te doen.

Een goede makelaar is goud waard

Hoewel er vandaag de dag meerdere mogelijkheden zijn om online zelf uw huis te verkopen, komt hier veel meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Om te beginnen moet uw huis via verschillende kanalen gepromoot worden. Hiervoor heeft u foto’s van hoge kwaliteit en wervende beschrijvingen nodig. Verder dienen er bezichtigingen plaats te vinden en moeten alle vragen van potentiële kopers beantwoord worden. Tenslotte moet u ook nog eens onderhandelen over de verkoopprijs en het opstellen van het juiste papierwerk regelen. Zoals u al leest is dit een enorme klus, iets wat u maar al te graag uit handen geeft! Hierbij helpt Janson Makelaardij u graag. Bij deze makelaar wordt u tijdens het gehele verkooptraject begeleid. Zij regelen bijvoorbeeld het volgende:

  • Taxatie van het huis
  • Het maken van 360° foto’s en video’s
  • Promotie van het kavel
  • De prijsonderhandelingen

Zodoende kunt u ervan op aan dat u de beste prijs voor uw woning krijgt en dat deze snel verkocht is.

Geniet ook van de persoonlijke service

Het verkopen van uw huis in Den Haag of omstreken is zoveel gemakkelijker met de hulp van professionele makelaars. Gaat u dan ook in zee met Janson Makelaardij voor een uitstekende service en een perfect resultaat. Eerdere klanten van Janson beoordeelden dit bedrijf met een gemiddeld rapportcijfer van 9! Dat is een reputatie waar zij met recht trots op zijn. Neemt u direct contact op met Janson Makelaardij om zelf te ervaren wat zij voor u kunnen verrichten.

https://www.janson.nl/