Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Nieuwe zaken poppen op in Amsterdam om een cocktailpakket te bestellen

Inwoners van Amsterdam beginnen er al een beetje aan te wennen maar mensen van buiten de hoofdstad kijken er nog vaak van op: Al die bezorgdiensten in de stad! Scooters, fietsen, bakfietsen van bijvoorbeeld  Getir, Gorilla’s en Picnic scheuren veelvuldig door het al drukke stadsverkeer. De een vindt het maar niks maar zoveel meer houden ervan. Vraag is aanbod tenslotte! Consumenten vinden steeds meer hun weg naar thuisbezorgdiensten voor hun boodschappen. Maar nog niet veel weten dat je nu zelfs een cocktailpakket kunt bestellen en thuisbezorgd kunt krijgen!

Je hoeft je huis nog nauwelijks uit

Tegenwoordig als je op visite bent dan wordt je gevraagd wat je wil drinken. In plaats van het drankje uit de koelkast te halen, kun je een cocktailpakket via een app bestellen en binnen tien minuten staat jouw gekozen drankje op tafel. Veel inwoners van grotere steden kennen dit fenomeen inmiddels. Ontzettend leuk en handig maar nog toffer is natuurlijk als je je gasten kunt trakteren op een home made cocktail. Ook cocktails worden tegenwoordig thuisbezorgd dus bezorg je dit ook vanuit de luie stoel. MiMa Amsterdam is zo’n bedrijf die dit aanbiedt. Je besteld een cocktail box op hun site en het wordt via post.nl bij je thuisbezorgd. De voorpret kan beginnen.

Cocktails thuisbezorgd, wat nu..

Dan zijn je cocktails thuisbezorgd, krijg je er dan ook een bartender bij? Cocktails maken ziet er vaak ingewikkeld uit. Maar met de eenvoudige recepten van de cocktails thuisbezorgd dienst, waant iedereen zich een professionele bartender. Of je nou gaat voor een alcoholvrije cocktail of een White Russian met wodka en koffielikeur (heerlijk verwarmend dus ideaal op een koude dag!), voor ieder is wat wils. Alleen voor de ijsblokjes moet je zelf nog zorgen. Dat zit logischerwijs niet in het cocktailpakket dat je gaat bestellen, bezorgd door post.nl.