Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Dienstverlening

Ontdek de app van deze specialist en maak een LCC berekening

Wil je graag een LCC berekening maken voor je bouwproject, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Bekijk dan eens de tool van Life Cycle Vision. Deze specialist heeft een app ontwikkeld waarbij bepaalde kosten eenvoudig en snel berekend worden. Binnen een paar minuten heb je een helder en overzichtelijke kostenraming op je scherm staan. Door deze kosten in kaart te brengen, kun je analyseren of het project haalbaar is en op basis daarvan bepaalde beslissingen maken. Zo weet je zeker dat jouw keuzes altijd weloverwogen en goed onderbouwd zijn.

Profiteer van de vele voordelen

Het laten maken van een LCC berekening is zeer eenvoudig. De app van Life Cycle Vision is zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van enkele variabelen en vervolgens wordt de levensduur van alle gebouw- en gebruikersinstallaties uit jouw bouwplan berekend. Hierbij worden de aanschafkosten, onderhoudskosten, energiekosten en sloopkosten meegenomen en krijg je een totaaloverzicht. Naast dat de app erg gebruiksvriendelijk is, profiteer je van meerdere voordelen:

  • Je bespaart op tenderkosten
  • De app biedt ontwerpoplossingen aan
  • Je kunt installatieconcepten vergelijken
  • Het integraal ontwerpen wordt een stuk makkelijker
  • Je bespaart tijd, doordat de berekening binnen een paar minuten klaar is
  • Je vindt de meest duurzame integrale oplossing op een eenvoudige manier

Neem contact op en vraag een proefpakket aan

Een LCC berekening maken via de app van Life Cycle Vision kent vele voordelen, dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Life Cycle Vision en vraag naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om de app eerst uit te proberen. Vraag een proefpakket aan en probeer de tool voor een week lang gratis uit. Zo kun je met eigen ogen zien welke mogelijkheden het voor jouw project biedt en of het een passende investering is. Daarnaast is het mogelijk om een cursus te volgen. Tijdens deze cursus krijg je meer uitleg over de app, geven ze handige tips en ga je oefenen door middel van een praktijkcase.

https://www.lifecycle.vision/nl/