Op deze manier werkt auto inkoop in de omgeving Rotterdam

Doet uw auto het niet meer en zoekt u nu een bedrijf dat zich bezighoudt met auto inkoop in de regio Rotterdam? Ga dan naar Autosloperij de Zaag in Rotterdam toe. Zij houden zich bezig met de inkoop van diverse auto’s met schade. Wanneer ze schadeauto inkopen, halen ze deze op en worden alle gegevens vastgelegd in ons databasesysteem. Hierbij moet u denken aan gegevens als: het bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en nog veel meer. Op die manier weten ze precies welke auto’s en auto-onderdelen op voorraad zijn. Vervolgens worden de auto-onderdelen die bruikbaar zijn doorverkocht aan geïnteresseerden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze online voorraad.

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Het blijft vervelend nieuws: uw auto is niet door de APK gekomen. Toch zitten daar ook positieve punten aan verbonden. Wanneer u kiest voor auto inkoop door de specialist in de buurt van Rotterdam, kunt u rekenen op een passende financiële vergoeding. Daarnaast slopen zij uw auto op een milieuvriendelijke werkwijze. Ga daarom naar Autosloperij De Zaag. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Auto kapot? Kies voor een ervaren bedrijf in de inkoop van auto’s nabij Rotterdam

Bent u een fanatieke doe-het-zelver en knapt u zelf graag uw auto op? Ga dan naar een professionele autosloper met verstand van zaken. Wanneer u onderdelen voor uw auto zoekt, kiest u het best voor de inkoop van onderdelen bij een specialist nabij Rotterdam. Of uw auto is kapot en u zoekt een partij die deze wil opkopen? Autosloperij De Zaag is de specialist in Krimpen aan de Lek die u zoekt. Zij zijn een echt familiebedrijf en hebben meer dan veertig jaar ervaring in de autobranche.  Ze beschikken over meer dan 13.000 vierkante meter met sloopauto’s en een magazijn met meer 3.000 vierkante meter aan auto-onderdelen. Deze zijn alle van diverse merken, zodat er voor iets wils tussen zit! Tevens verkopen zij ook tweedehandsauto’s met een nieuwe APK en voldoen zij aan alle certificeringen en keurmerken die aan een Nederlandse autosloperij worden gesteld. Bij deze specialist kiest u dus niet alleen voor ervaring maar ook voor kwaliteit.