Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Accounting Specialist

Accounting Specialist

Amsterdam
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over Jou

Know your financial numbers. De amerikaanse biljonair tilman fertitta bleef erop rammen : accounting is alles. Als accounting autoriteit begrijp je maar al te goed waarom, financiële cijfers zijn immers eeuwig in beweging. En zoals die dat zijn, zijn onze opdrachtgevers dat ook. De cijfers van grote spelers in de finance deel administreren? solliciteer nu.

Jouw verantwoordelijkheden

In de voet ben je gehouden voor het secuur verbruiken van de financiële verslaglegging. Je controleert maandrekeningen, budgetrekeningen en verschillende rapportages, opgesteld door de controllers. Als accounting deskundige kijk je daarnaast ook naar het grotere plaatje. Je neemt een onderzoekende plaats in en poneert jezelf non-stop de hoe-, wat- en waaromvragen. Je pluist elk referaat tot op de aarde uit.

Overigens neem je een adviserende rol op je. Jij weet namelijk het naadje van de kous als het gaat om de financiën van een bedrijf. Knelpunten signaleer jij in een seconde, en ook winstkansen merk je vliegensvlug op. Opvallendheden communiceer je zo helder denkbaar naar de betrokken klanten. Uiteraard gewoonte je hierbij immer je commerciële mindset. Je doel is natuurlijk dat allebei partijen er gunstiger uitkomen.

Jouw profiel

De balans opmaken, het lag je steevast al. Op de middelbare onderwijs was economie je favoriete vak. En werken met cijfers? dat zag je toen al zitten. Je hbo-/wo-studie economie, bedrijfseconomie of accountancy rondde je succesvol af. Je ging aan het werk, waardoor je nu het volgende hebt:

Meerdere jaren werkervaring in de financiële sector een zeer sterk ontwikkeld cijfermatig en analytisch inzicht uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede overtuigingskracht intensief cognitie van de engelse taal in woord en geschrift up-to-date cognitie van relevante wet- en regelgeving in binnen- en buitenland een hele register, maar daarom ben je ook kenner! Met jouw cognitie en ervaring help je zelfs de minder geoefend accountants gemakkelijk op weg. ook iets wat van je gevraagd kan wordt te deze functie, trouwens!

Ons aanbod

Als accounting autoriteit heb je het al druk zat met de cijfers van anderen. Daarom zorgen wij er bij brunel voor dat het met die van jou sowieso wel snor zit. Door het kerks wedde dat je krijgt, maar ook door de bonussen waarop je kans maakt. Hoe groot die zijn, heb je helemaal in inherent hand. Overigens heb je, voor welke opdrachtgever je ook aan het werk gaat, rechtstitel op:

Een vaste brunel-consultant die immer voor je klaar staat opleidingen en cursussen gericht op jouw realisatie een gunstige pensioenregeling – weer een financieel nut flexibele secundaire voorwaarden – zoals reserve vakantiedagen kortingen op premies, sportscholen en cultuurevenementen

 

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de.html