Regel jouw drukwerk bij deze online copyshop

Sta jij op het punt om af te studeren en wil je je scriptie printen en inbinden? Wil je een mooie poster maken voor jouw evenement? Of heb je een andere opdracht op het gebied van drukwerk? De Kopijwinkel in Utrecht is een gebruiksvriendelijke fysieke en online copyshop. Bij hen is het mogelijk om alle soorten drukwerk op een nette manier te verzorgen. Of je nu een kleine, simpele printopdracht hebt of juist een grote en ingewikkelde, bij hen kun je terecht. Laat jouw bestanden in diverse kleuren printen, of ga juist voor zwart-wit. Ook kun je hier zelf bepalen hoe groot de oplage moet zijn. Iedere printopdracht kan worden uitgevoerd!

Een online bestelling is zo geplaatst

De Kopijwinkel beschikt over een fysieke vestiging in hartje Utrecht. Hier ben je van harte welkom om jouw bestanden uit te printen. Bovendien is het mogelijk om persoonlijk advies te vragen aan de deskundige medewerkers. Zij helpen je graag om jouw printopdracht op maat te maken. Ook kun je van de online diensten van deze copyshop profiteren. Een bestelling online plaatsen is erg eenvoudig. Je uploadt het bestand in pdf-formaat, kiest voor het product dat jouw voorkeur heeft (bijvoorbeeld flyers, posters of standaard drukwerk) en geeft vervolgens aan hoe groot de oplage moet zijn. Bij het afronden van je bestelling bepaal je daarnaast of je het drukwerk zelf in de winkel komt ophalen, of dat je het liever thuis laat bezorgen.

Profiteer van drukwerk van uitstekende kwaliteit

Kies voor uitstekend drukwerk tegen een betaalbare prijs van De Kopijwinkel. Al ruim 28 jaar verzorgt dit bedrijf printopdrachten in alle soorten en maten. Dankzij hun klantvriendelijke service ben je verzekerd van drukwerk dat aan je wensen voldoet. Wil jij profiteren van de diensten van deze online copyshop? Ga dan direct naar de website en ontdek de mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben, dan stel je deze eenvoudig online.