Schakel de winterschilder in voor voordelig schilderwerk

Kies voor persoonlijke service door Joost Bakker Schilderwerken. Van deze specialist ontvangt u de hoogste kwaliteit schilderwerk tegen scherpe prijzen. Dat is ook de kwaliteit die u mag verwachten van een professionele Nederlandse schilder. Men kan zelfs in de koude wintermaanden een nieuwe laag verf aanbrengen. Wellicht denkt u dat de winterperiode geschikt is voor binnen schilderwerk. Maar niets is minder waar. De winterschilder voert graag buitenschilderwerk uit aan uw monumentale woning of karakteristieke bedrijfspand. Het enige waar de winterschilder afhankelijk van is, is het weer. Gelukkig staat hier iets aantrekkelijks tegenover. U profiteert namelijk van een korting. Dat is nog eens mooi meegenomen, nietwaar?

Winterschilder inschakelen? Profiteer van fikse korting!

Is ere een periode in het jaar die uw voorkeur heeft om uw huis te voorzien van een vers likje verf? Kies bijvoorbeeld voor de winter. In de winter krijgt u namelijk korting op binnen schilderwerk als u een professional inschakelt. De wintermaanden blijken echter een voordelige periode om Joost Bakker Schilderwerken B.V. in te schakelen. U profiteert tussen november en maart namelijk van een fikse korting. Waarom? De winterschilder is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Er bestaat een kans dat de Nederlandse schilder een andere keer langs komt bij slecht weer. Daarom komt de winterschilder u tegemoet met deze aantrekkelijke regeling en kunnen er meer schilderwerkzaamheden in de winter plaatsvinden.

Ontvang vakkundig advies van Nederlandse schilder na kennismakingsgesprek

Voordat er ook maar iets geschilderd, wordt vindt er een kennismakingsgesprek plaats om uw wensen zo goed mogelijk op papier te zetten. Dit is onderdeel van de persoonlijke service door Joost Bakker Schilderwerken. Dit gesprek vindt bij voorkeur bij u op locatie plaats. Het is de start van een duurzame relatie. Er wordt gekeken naar het pand of de ruimte die geschilderd wordt, waarbij uw wensen ook centraal staan. Hier zullen een aantal kleurmogelijkheden uit rollen waarna u een persoonlijke keuze kunt maken. Bent u tevreden? Dan gaat de Nederlandse schilder aan de slag in de periode waar uw voorkeur naar uitgaat. Wilt u overigens profiteren van een aantrekkelijke korting? Laat de winterschilder langskomen in de wintermaanden. Doordat de winterschilder afhankelijk is van het weer, staat er een korting tegenover.