Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon Salon No 83 Purmerend

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste kan je bij Salon Nº 83 in Purmerend terecht voor gezichtsbehandelingen, relax massage, voedingsadvies, bindweefselmassages, huidadvies en voor allerlei soorten huidbehandelingen. Daarnaast verzorg ik een workshop facial fitness. Tijdens deze workshop leer je hoe je je leven lang aan huidverbetering en anti-aging kunt werken. De dagelijkse oefeningen, die behandelt worden tijdens de workshop, zorgen voor een verbeterde huidconditie. Naast deze workshops en behandelingen helpen wij je ook als je last hebt van huidproblemen, zoals Acne, Rosacea en/of Eczeem. Ben je op zoek naar een deskundige schoonheidsspecialist in de omgeving van Purmerend? Bij Schoonheidssalon Salon Nº 83 Purmerend helpen wij je graag bij het verbeteren van je huid. 

Schoonheidssalon Purmerend Weidevenne

Wil je meer weten over welke behandelingen wij aanbieden of heb je een vraag? Op https://salonno83.nl/ vind je meer informatie en contactgegevens van onze schoonheidssalon. Wij als geen ander weten dat elke huid uniek is en zo zijn specifieke behoeftes heeft. Door een persoonlijk behandelplan op te stellen (gericht op de wensen van je huid) is het doel om een jonge en stralende huid te realiseren. Naast behandelingen kan dat ook betekenen dat er een voedings- en vitaliteit consult zal worden opgesteld om zo ook via voeding betere resultaten te behalen. Veroudering van de huid kan bijvoorbeeld komen door een tekort aan voedingsstoffen. Met persoonlijk advies en begeleidingsplan gaan we samen huidveroudering tegen. Neem bij vragen vrijblijvend contact met schoonheidssalon Salon Nº 83 Purmerend op!

Het beste schoonheidsadvies en behandelingen

De producten die gebruikt worden in onze schoonheidssalon, zoals Vavin en Cellics, zorgen voor een gezondere huid. Zo zijn er door de schoonheidsspecialiste diverse cursussen gevolgd over huidbiologie in het bijzonder. Deze cursussen werden gegeven door top Cosmetoloog Patrick Gonry. Zo ben je bij Schoonheidssalon Salon Nº 83 verzekerd van deskundige schoonheidsbehandelingen. Een stralende huid zorgt voor een goed zelfbeeld en zelfvertrouwen. Schroom dan ook niet om eens langs te komen in onze schoonheidssalon te Purmerend.