Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Specialist in outplacement in omgeving Harderwijk

Zit u niet meer op uw plek op uw huidige werk of zit u midden in een fusie of conflict? Dan is het aan te raden om ontslagbegeleiding in te schakelen. Dit wordt ook wel outplacement genoemd. Bureau Streefkerk is een bedrijf die gespecialiseerd is in outplacement in de omgeving van Harderwijk of Apeldoorn. Tijdens een outplacementtraject wordt u begeleidt bij het ontslag en het vinden van een nieuwe baan die aansluit bij uw wensen. Het is natuurlijk belangrijk dat u met goede moed naar uw werk gaat en het bedrijf en werk helemaal bij u past. Dit bedrijf helpt u daar bij!

Goede begeleiding bij het gehele traject

Wanneer u Bureau Streefkerk inschakelt voor uw outplacement in de omgeving van Harderwijk krijgt u een vaste loopbaanadviseur aangewezen. Deze adviseur gaat u helpen bij het vinden van een nieuwe werkplek die goed bij u past. Van begin tot eind wordt u begeleidt. Zo gaat u eerst in gesprek met de medewerkers van dit bedrijf. In dit intakegesprek wordt uw situatie besproken, zodat er een uitgebreid loopbaanonderzoek gedaan kan worden. Daarna gaat u met een loopbaancoach individuele gesprekken voeren om concrete zoekprofielen op te stellen. Zo kan er gericht gezocht worden in de gewenste branche. Tijdens het traject wordt er intensieve coaching, training en bemiddeling ingezet door een mobiliteitsadviseur. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook professionele ondersteuning krijgen om het verlies van uw baan te verwerken.

Profiteer van de beste service

Het doel van Bureau Streefkerk is dat u zo snel mogelijk weer een plek op de arbeidsmarkt krijgt bij een bedrijf waar u zich thuis voelt. De medewerkers van dit bedrijf hebben veel kennis van de arbeidsmarkt, jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen zij u zo goed mogelijk helpen. Heeft u interesse in outplacement in Harderwijk en omgeving? Neem dan contact op met Bureau Streefkerk. Zij helpen u graag verder!

https://bureaustreefkerk.nl