Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Toename aantal afhaal restaurant Elsloo

Er is een flinke toename van restaurant in Elsloo dat eten voor afhaal aanbiedt. Dit komt doordat de restaurants vanwege de coronacrisis de deuren gesloten moeten houden. De enige manier om nog iets van inkomen te krijgen, is door klanten bestellingen af te laten halen of bestellingen thuis te bezorgen. Zo proberen veel horeca ondernemers het hoofd boven water te houden in deze moeilijke periode. Zo ook een aantal restaurant in Elsloo.

Restaurant Elsloo en omgeving

Ook in de omgeving van Elsloo en in de rest van Nederland is er een stijging van het aantal restaurants waar eten afgehaald kan worden. Zo kunnen mensen toch nog vanuit huis genieten van een lekker gerecht van hun favoriete horecazaak. Voordeel is dat je niet zelf hoeft te koken!

Bezorgen

Ook het aantal restaurants dat eten doet bezorgen is flink toegenomen door de coronacrisis. Er is een stijging van 27 procent te zien van het aantal restaurants dat de service van afhalen en bezorgen aanbiedt. Veel restaurants kiezen ervoor om ook na de coronacrisis te blijven afhalen en bezorgen, omdat het een extra bron van inkomsten is. Hierdoor zal er na de coronacrisis wellicht meer werkgelegenheid komen in de zaken die de crisis hebben overleefd.

De lokale bevolking kan de horeca ondernemers steunen door regelmatig eten af te halen of te laten bezorgen. Zo kunnen de restaurants blijven bestaan en kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd. Dit is dus een win-win situatie!

https://pomlai-geleen.nl/chinees-restaurant-elsloo/