Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Eten en drinken

Tonijn in blik: niet alleen lekker, maar ook gezond

Bij Deepblue bent u aan het juiste adres voor lekkere en gezonde tonijn in blik. Bij dit bedrijf wordt de vis kort na de vangst verwerkt, waardoor de voedingsstoffen en smaak behouden blijven. Deepblue streeft ernaar om de tonijn op een zo verantwoord mogelijke manier te vangen en verwerken. Een groot deel van het assortiment heeft het keurmerk voor duurzame visserij van MSC, de Marine Stewardship Council. Bij Deepblue kunt u ook tonijn in blik kopen met het Fairtrade keurmerk, waarmee goede werkomstandigheden worden gewaarborgd voor de vissers en arbeiders die werken in de fabrieken waar de vis wordt verwerkt.

Koken met tonijn uit blik

Voor zowel de thuiskok als voor een grote instelling geldt dat het altijd handig is om blikjes tonijn in huis te hebben. Hiermee kunt u natuurlijk lekkere sandwiches of rijk belegde broodjes maken. Ook voor het avondmaal is tonijn goed inzetbaar, bijvoorbeeld geserveerd samen met een ratatouille. Na een lange zomerdag kunt u genieten van een salade met komkommer, tomaat, feta en tonijn. Tonijn in blik smaakt niet alleen lekker, maar is ook nog eens gezond. Kortom, u heeft alle voordelen van verse tonijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de vis bederft.

Blijf gezond dankzij vis

Vis bevat allerlei gezonde voedingsstoffen. U moet hierbij niet alleen denken aan omega 3-vetzuren, maar ook aan allerlei vitaminen, zoals vitamine A en D. De tonijn in blik van Deepblue wordt ingeblikt binnen 16 uur nadat hij is gevangen. Dankzij deze werkwijze bevat de ingeblikte tonijn net zo veel gezonde stoffen als verse tonijn. Tijdens de verwerking houden de fabrieken zich aan de standaarden van dit bedrijf en zorgen ervoor dat de producten gezond en veilig zijn. Bent u namens een instelling, winkel of groothandel op zoek naar tonijn in blik? Neem dan contact op met Deepblue voor de mogelijkheden.

https://deepblue.nu/