Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Geschenken

Uniek champagne geschenkenset

Een een speciale gelegenheid, een verjaardag, noem maar op: ze dragen allemaal bij tot een leuk en spetterend feest. Het is van belang om uw relaties goed te onderhouden en van tijd tot tijd ook blijk te geven van appreciatie. Een geschenkenset is hiervoor het ideale middel!

 

Waarom kiezen voor een champagne geschenkenset?

Zoals het woord het zelf zegt: een geschenkenset is een cadeau met een leuk geschenk in of zelfs meerdere in een. Gaande van vrienden en familie tot  zakenpartners en collega’s,  klanten enz. Af en toe iemand verwennen met een kleinigheidje die voor hen een grote appreciatie en wederzijds respect zal opwekken. Een kleinigheid zoals een fles champagne. Het resultaat? Een aangename en goede verstandshouding! Denk maar eens na: u zou toch ook graag een fles champagne cadeau krijgen als bedankje of om iets te vieren? Inderdaad!

 

Luxueus geschenkenset: uniek en bijzonder

Speciaal om uw familie en vrienden optimaal te verwennen, hebben we voor u speciale geschenkensets samengesteld. Diverse merken, verschillende soorten champagnes van vele regio’s in een prachtige verpakking. Stuk voor stuk hebben ze een heerlijke inhoud, waarvan het water u al in de mond loopt vanaf het ontkurken van de fles.  Ze brengen ook een luxueuze uitstraling met zich mee, wat helemaal anders is dan bij de klassiekere geschenken als balpennen of toestellen.

Bij Champagnes.nl kunt u nog een stapje verder gaan. Maak bijvoorbeeld een verpletterende indruk met een unieke fles champagnes, zoals een Laurent Perrier of een Bollinger in de James bond 007 Brut 2002 editite. Verras uw vrienden en familie op een bijzondere manier en verwen ze met een geschenk om u tegen te zeggen.

 

Een geschenkenset met alles erop en eraan

Een fles champagne cadeau geven is altijd een topper, maar waarom zou u niet gaan voor net dat ietsje meer? Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een heerlijke fles van een gerenommeerd merk met bijpassende glazen?

Ongeacht de gelegenheid waarvoor u een geschenk zoekt, onze speciale champagne geschenksets vormen een echte aanrader. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Snuister dan gerust eens tussen ons breed gamma aan flessen champagne. U vindt er ongetwijfeld waarnaar u op zoek bent!

 

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht