Uw badkamer volledig opknappen zonder ingrijpende renovatie

Bent u net verhuisd en heeft de vorige bewoner een vergeelde badkamer achtergelaten? Of is de betegeling in een stijl van 20 jaar geleden? Welke reden u ook heeft, als u uw badkamer gaat opknappen, kunt u terecht bij keuken- en badkamerspecialist Het Chique Huis uit Den Haag. Zij bieden u de mogelijkheid om uw huidige badkamer volledig op te knappen. Dat scheelt een heleboel tijd en daardoor veel kosten. U hoeft immers geen nieuwe tegels en badkamermeubels te kopen, want de huidige inrichting krijgt een upgrade. Er zijn veel mogelijkheden bij Het Chique Huis en dankzij hun uitgebreide ervaring weten ze voor elke badkamer de perfecte toepassing te selecteren. Wanneer u voordelig uw badkamer wilt renoveren, is dit bedrijf zeker het overwegen waard.

Uw badkamer als nieuw tegen een fractie van de prijs

Een voorbeeld van de methodes die dit bedrijf gebruikt voor het opknappen van uw badkamer, is het opnieuw dekken van uw tegels met een speciale (kleur)laag. Hierdoor worden zelfs de meest lelijke tegels weer stralend wit, voor een klein deel van de prijs van nieuwe tegels. Ook voor het bad, de douche en de wastafel bieden ze verschillende mogelijkheden om het er weer als nieuw uit te doen zien. Daarvoor geldt ook dat het slechts een fractie kost van de kosten van reguliere renovatie. Bovendien zijn de werkzaamheden veel minder ingrijpend dan bij een verbouwing. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de website van het bedrijf.

Klaar binnen een dag

Kijkt u op tegen de werkzaamheden en de rommel die het opknappen van de badkamer veelal met zich meebrengt? Dan zijn de methodes van Het Chique Huis perfect voor u. Bij het overgrote deel van de badkamers die zij renoveren, zijn ze binnen een werkdag al klaar. Geen wekenlange rommel, bouwstof en gezweet, maar een stralend witte badkamer binnen een dag. Voor ze beginnen bespreken ze uitgebreid de mogelijkheden en uw wensen met u door. Vervolgens geniet u al snel van uw prachtige nieuwe badkamer.

https://www.hetchiquehuis.nl