Uw CV ketel lekt: een vlotte en voordelige oplossing via Leakfix

Bij Leakfix kunt u producten verkrijgen die u helpen zelf een reparatie uit te voeren wanneer uw cv ketel lekt. Dit bedrijf biedt Repa-Tech producten aan die u kunt inzetten voor de afdichting van het specifieke lek. Uw cv ketel lekt aan de onderkant? U kunt ervoor kiezen een loodgieter in te zetten maar met de handige Repa-Tech afdichtingsvloeistof pakt u dit probleem eenvoudig zelf aan. Zo kunt u kosten besparen en zelf het moment van de reparatie inpassen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Hoe werkt het?

Wanneer uw cv ketel lekt en u zelf de reparatie wilt uitvoeren met behulp van de Repa-Tech producten die u kunt aanschaffen via Leakfix, volgt u een stappenplan. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kunt u deze ook altijd telefonisch of per webformulier stellen bij de experts van Leakfix. De Repa-Tech vloeistof zoekt, nadat deze zich in de leidingen bevindt, een weg naar buiten. Hierdoor komt de vloeistof automatisch terecht op de plek van het lek. Wanneer de afdichtingsvloeistof in contact komt met de zuurstof rondom het lek gaat een kristallisatieproces van start. Tijdens dit proces hardt de vloeistof uit en vormt het een hard kristal precies daar waar uw cv ketel lekt. Zo lost u met behulp van dit product zelf de lekkage op.

Aanvullende informatie

Bent u geïnteresseerd in deze vlotte en voordelige oplossing voor het lek aan uw cv ketel? Dan kunt u de benodigde producten via de webshop van Leakfix bestellen. U vindt op deze website verder aanvullende informatie en het stappenplan. Loopt u tegen vragen aan of zit u met onduidelijkheden? Dan helpen de medewerkers van Leakfix u graag verder met aanvullende informatie. Alle deze medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis van de Repa-Tech producten en kunnen u meer vertellen over het specifieke gebruik ervan.

https://leakfix.nl