Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Zakelijk

Voordelen van werken in een co-working space

Wil je graag een flexplek in Amsterdam vinden op Flexwerkplek.nl? Dit gaat je gegarandeerd lukken! Het gaat er bij een co-working ruimte om dat je werkomgeving zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Je kunt hier klanten ontvangen en dan reserveer je gewoon een losse ruimte waar je rustig met elkaar in gesprek kunt gaan. Je kunt er gebruik maken van de Wi-Fi en thee en koffie zijn ook aanwezig. Even een nieuwe ruimte en je laten inspireren dat kan goed zijn, ook voor je productiviteit en netwerk. Echter zijn er steeds meer mensen die er gebruik van maken en we weten precies waarom!

Financiële voordelen 

Ben je op zoek naar flexplekken in de buurt? Een hele goede keuze want dat heeft erg veel voordelen. Financieel kan het namelijk ook erg aantrekkelijk zijn. Dit is namelijk een stuk goedkoper dan wanneer je een kantoorpand moet huren. Qua kosten is het dus ook veel aantrekkelijker en is het veel goedkoper dan een heel pand huren. Ook voor werkgevers ideaal, als ze willen dat personeel eens op andere plaatsen gaat werken, zodat de productiviteit wordt verhoogd. Het is goed om af en toe eens in een andere ruimte te werken, nieuwe inspiratie en nieuwe indrukken doen iedereen goed. 

Sociale contacten en af en toe eens wat anders

Tussen het werken door is het van belang dat je af en toe even gaat ontspannen en dat kan door een praatje te maken met anderen. Als je veel thuis werkt is dat lastiger, dan heb je misschien niemand om je heen. Op kantoor is dat anders en dan zijn er vaak genoeg mensen die ook even een wandeling maken en dan kun je elkaar ook op een andere manier leren kennen. Ga even weg van je scherm, ga samen naar buiten of ga samen eten. Wie weet welke mensen je nog leert kennen op flexplekken, je kunt altijd van elkaar leren en elkaar misschien nog helder. Zeker als ZZP’ers hier werken en dan nieuwe contacten zoeken. Voor je netwerk is het daarom ook een goede keuze, probeer het eens en ervaar zelf hoe het voor jou is.