Waarom de keuze voor Hofkens HIG? Lees dit hier

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Schoonmaak in Tilburg of Den Bosch

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf met allerlei mogelijkheden? Bij ons heeft u de keuze uit diverse diensten. Zo kunt u voor verschillende schoonmaakonderhoud diensten bij ons terecht zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van onze diensten. Bij ons kunt u kiezen om meerdere diensten af te nemen of slecht één. Samen kijken we wat het beste bij u past en waar u behoefte aan heeft. Ons personeel gaat geen schoonmaakklus uit de weg.

Specialistisch schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch

Hofkens HIG heeft jarenlang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Zo zijn wij onder andere actief in Tilburg en Den Bosch .Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij afleveren. Want voor onze medewerkers is geen schoonmaakklus te veel. 

Hofkens HIG: Industriële reiniging

Zoekt u een schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij van Hofkens HIG de ideale schoonmaak partij voor u. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector. Hierdoor zijn ze bekend met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit in combinatie met de professionele opleiding, kunt u met een gerust gevoel uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons uitbesteden. Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht