Zoekt u werkplekken in omgeving Amsterdam of Hoofddorp?

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Amsterdam

Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als bijzondere en unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp en Amsterdam

Een flexibele en bijzondere werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten.

Circulair en duurzame ruimte

Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende unieke ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap kunt u terecht bij C-Bèta. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : Bezoek de bron van dit bericht