Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Industrie

Aandrijfcomponenten en machineonderdelen in Zuid-Holland

Voor machineonderdelen en aandrijfcomponenten van hoge kwaliteit kunt u in de regio Zuid-Holland bij Machinefabriek Krimpen terecht. Al 75 jaar produceert en levert dit bedrijf producten als tandwielen, tandwielkasten, omkeerassen, spieverbindingen en meer. Door te investeren in goede kwaliteit, wordt op de lange termijn kosten bespaard. De werknemers zijn flexibel, ervaren en beschikken over vakkennis. Door deze kwaliteiten staan zij altijd voor hun klanten klaar en denken zij mee over een passende oplossing. Bij hen kunt u ook terecht voor spoedklussen, revisies en reparaties. Aan de hand van de revisie zal er besloten worden of er vernieuwing, reparatie of reconstructie moet plaatsvinden.

Specialist in haar vakgebied

Machinefabriek Krimpen werd in 1945 opgericht in Rotterdam. Dit betekent dat het bedrijf inmiddels al 75 jaar machineonderdelen produceert. In 1952 vond er een verhuizing plaats naar het dorp Krimpen aan de Lek en sindsdien is de fabriek steeds gegroeid. Er werden in de loop der jaren nieuwe machines aangeschaft en er vond een uitbreiding van het gebouw plaats. Daarnaast werden er grote stappen gezet op het gebied van productiviteit en kwaliteit. Mede door de beschikbaarheid van vele machines en het jarenlang opbouwen van kennis mag dit bedrijf zichzelf inmiddels specialist op het gebied van machineonderdelen en aandrijfcomponenten noemen.

Nauwkeurig werken met behulp van een CNC machine

Het produceren van tandwielen vraagt om precisie en millimeterwerk. Met behulp van een zeer moderne CNC machine meet Machinefabriek Krimpen tandwielen op. Daarnaast is deze machine in staat om tandwielen te controleren en beoordelen bij een revisie. Is er vervanging nodig of niet? Tevens kunnen de gegevens van tandwielen achterhaald worden, mocht er informatie ontbreken. Binnen een kort tijdsbestek is dit bedrijf dan ook in staat kleine series of enkele stuks tandwielen te leveren naar tekening of gewenst model. Dit kan zowel een geslepen en geharde uitvoering. Alle mogelijke tandwielen die u zich maar kunt bedenken, kunnen geproduceerd worden.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/