Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Accu’s, acculaders en laadkabels vind je hier

Elektrisch rijden is populairder dan ooit. Zowel elektrische fietsen als elektrische wagens zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een elektrische fiets is licht en comfortabel. U kan er dan ook eenvoudig grote afstanden mee afleggen zonder moe te worden. De elektrische fiets is bovendien een milieuvriendelijk alternatief voor een auto of een brommer. Ook de elektrische wagen is erg goed voor het klimaat. Deze auto’s werken op stroom en stoten dan ook geen schadelijke stoffen uit. Elektrisch rijden is trouwens voordelig. De auto thuis of op het werk opladen, is ongeveer de helft goedkoper dan de auto voltanken.

Accu’s, acculaders en laadkabels koopt u bij Accu-Machine.nl

Het kan gebeuren dat sommige elektrische onderdelen verouderd zijn of dat ze ernstige schade oplopen. In dit geval moeten de items zo snel mogelijk vervangen worden. Bij Accu-Machine.nl hebben we daarom een ruim en gevarieerd assortiment aan accu’s, acculaders en laadkabels voor elektrische auto’s van de beste kwaliteit samengesteld. Onze collectie bestaat uit diverse producten voor bijna alle bekende merken. Bovendien hebben we voor een heldere en volledige omschrijving van elk item gezorgd. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de verschillende eigenschappen van elk onderdeel en maakt u dan ook steeds een juiste keuze.

Accu’s en acculaders voor elektrische fietsen

In het ruime assortiment van Accu-Machine.nl vindt u verschillende accu’s voor alle bekende fietsmerken terug, zoals Gazelle, TREK en Pegasus. Onze accu’s zijn goedkoper dan het origineel van de fabrikant, maar zijn toch van dezelfde kwaliteit. Onze accu’s hebben vaak zelfs een hogere capaciteit dan het origineel en u kan er dan ook verder en langer mee fietsen. Naast accu’s beschikken we bij Accu-Machine.nl ook over bijpassende acculaders. Alle laders zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben allemaal een CE-keurmerk. Met onze acculaders kan u uw elektrische fiets dan ook snel en veilig opladen, zodat u meteen weer de baan op kan.

Accu’s voor vervoersmiddelen en elektrische apparaten

Naast accu’s voor elektrische fietsen beschikt Accu-machine ook over batterijen voor andere vervoersmiddelen en voor diverse elektrische apparaten. Zo kan u bij ons bijvoorbeeld ook accu’s voor caravans, campers en boten kopen. Verder hebben we ook batterijen voor zonnepanelen, stofzuigers en grasmaaiers in onze prachtige collectie opgenomen. Voor elk accu beschikken we bovendien over een gepaste lader. Ons uitgebreid en erg gevarieerd assortiment aan batterijen en laders maakt van ons dan ook dé specialist op het gebied van accu’s en aanverwante producten.

Laadkabels voor uw elektrische wagen

In ons uitgebreid assortiment vindt u ook een ruime collectie laadkabels terug. We beschikken over kabels voor alle bekende automerken en we hebben dan ook zowel laadkabels met een type 1 als kabels met een type 2 aansluiting. Elke laadkabel is verder met een verschillende stroomsterkte en in diverse lengtes verkrijgbaar. Bovendien beschikken onze kabels over een hoogwaardige aansluiting en zijn ze dan ook van een uitstekende kwaliteit. Al onze producten voldoen tenslotte aan alle vooropgestelde Europese richtlijnen. Met één van onze laadkabels laadt u uw elektrische wagen dan ook snel en veilig op!

Het uitgebreide assortiment van Accu-Machine.nl

Bij Accu-Machine.nl hebben we ons gespecialiseerd in accu’s, acculaders en laadkabels. We beschikken over een zeer ruim assortiment aan producten van de beste kwaliteit. Onze merkloze items werken uitstekend en u kan ze zonder problemen gebruiken om dure originele onderdelen te vervangen. We geven dan ook niet voor niets minstens 12 maanden garantie op al onze producten. Bovendien beschikt elk item over het bekende CE-keurmerk, waardoor de veiligheid op elk moment gegarandeerd wordt.

Bent u op zoek naar een bepaald product of wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Bekijk ons assortiment dan eens rustig op www.accu-machine.nl en maak zelf een weloverwogen keuze!

https://www.accu-machine.nl/