Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Winkelen

Alle ogen gericht op elektrische boilers.

Alle ogen gericht op elektrische boilers.

Elektrisch aangedreven apparaten worden met de dag slimmer en ook nog eens steeds goedkoper. Komt dat even goed uit in deze onzekere tijden?

Als je wel wilt verduurzamen maar daar liever niet eerst gigantisch voor wilt investeren, is het een goed plan je cv ketel en je boiler eens te vervangen voor een elektrische variant.

Er zijn namelijk slimme elektrische boilers op de markt!

Hoezo dan? Slim? Dat zit zo; deze elektrische boilers zijn uitgerust met een zogenoemde smart controller die de eerste zeven dagen je persoonlijke verbruik kan meten aan de hand van een bepaald algoritme. Zo kan er in kaart gebracht worden wanneer de boiler op moet warmen en wanneer niet. De boiler zal zo dus nooit onnodig energie verspillen.
 

Een goed voorbeeld van zo’n slimme boiler is de allernieuwste elektrische boiler van DATde DAT-Aparici ECO smart.

 

De DAT-Aparici ECO smart is verkrijgbaar in verschillende volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Ook nog verkrijgbaar van hetzelfde merk; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler.
Dit model elektrische boiler is vooral erg interessant op plekken waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Je kunt namelijk heel handig, kiezen uit verschillende wattages. Er is een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Ideaal voor op campings, zomerhuisjes of grote projecten.

 

 

 

 

De DAT-Aparici Eficiente is evenals de DAT-Aparici Eco smart een enorm energiezuinige boiler. En ook deze elektrische boiler heeft de handige SMART controller die zichzelf programmeert voor een optimaal energiezuinig gebruik.

Het grootste verschil tussen de twee boilers is de vormgeving. De DAT-Aparici ECO smart is een rond model, de DAT-Aparici Eficiente een platte uitvoering met een diepte van slechts 28 cm. Deze boiler kan vanwege zijn mooie strakke uiterlijk zonder problemen in het zicht worden opgehangen.
De Eficiente heeft 2 tanks, in elke tank een eigen anode en een verwarmingselement. Hierdoor is er minder warmte verlies is en een veel snellere opwarmtijd.

Beide elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal worden geplaatst.

De DAT-Aparici Eficiente is te verkrijgen in de volgende volumes; 30, 50, 80 en 100 liter. De boilers worden compleet geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven, een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en ze hebben het energielabel B.

Dus, bespaar geld zonder in te leveren op luxe, gemak en hoogwaardige kwaliteit.

Kijkt even op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze of andere elektrische boilers en elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/