Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Woningen

STANDAARD REPARATIEPROJECT VS KLASSIEK INTERIEURONTWERPPROJECT

huis te koop

Laten we eerst de concepten definiëren.

Een typisch project voor de renovatie van een appartement of huis is voor ons een van de vooraf ontwikkelde en meest veelzijdige opties voor het afwerken van een kamer (achtergrond), die eigenheid krijgt door interieurartikelen en decor.

Een klassiek interieurproject is een project dat individueel voor u wordt gemaakt, rekening houdend met uw wensen, voorkeuren, levensstijl en gewoonten. Dit omvat ook herontwikkeling van een appartement of huis, ontwikkeling van een individueel project in 3D, ongebruikelijke inrichting, hulp bij de aankoop van designmeubilair, enz.

PERIODE VAN IMPLEMENTATIE

Reeds uit de definitie wordt duidelijk dat een standaardproject al klaar is, en een individueel ontwerpproject zal worden ontwikkeld na het sluiten van een contract, in verband waarmee u met een standaardproject tijd kunt besparen voor het ontwikkelen van een ontwerpproject, en ervaren mensen weten dat de gemiddelde ontwikkeltijd voor een individueel project is 2 maanden. Dienovereenkomstig, als we een hypotheek betalen of een appartement huren voor de duur van de renovatie, plaatsen we +1 in het voordeel van het voltooide standaardproject.

MOGELIJKHEID VAN ZELFEXPRESSIE

Aan de andere kant gaat een typisch project ervan uit dat uiteindelijk meerdere mensen (die elkaar waarschijnlijk nooit zullen bezoeken) dezelfde materialen zullen gebruiken bij de aankleding van de vloer, muren en plafond, hetzelfde sanitair en dezelfde deuren. Eerlijkheidshalve moet echter worden opgemerkt dat we zelden naar muren, deuren en plinten kijken wanneer we op bezoek komen, meestal zorgen meubels, textiel, verlichting en decor voor een sfeer in huis. Met een klassiek ontwerpproject kunt u zich natuurlijk uitdrukken in op maat gemaakte plafonds van drie verdiepingen, uw favoriete behang lijmen en tegels opmaken die op bestelling zijn gebracht uit een zeldzame Italiaanse collectie. Daarom, als u uw individualiteit in alles wilt benadrukken, van muren en plafonds tot meubels en decor, +1 ten gunste van een individueel klassiek ontwerpproject.

DE MOGELIJKHEID OM DE BEGROTING BIJ DE START TE VOORSPELLEN

Verder, vanwege het feit dat we al meer dan één reparatie hebben uitgevoerd volgens standaardprojecten, zijn de kosten van reparatiewerkzaamheden en afwerkingsmaterialen zelf bij ons bekend en kunnen we van tevoren zeggen hoeveel de implementatie van een typisch ontwerpproject voor uw pand zal kosten. Maar wanneer u uw wensen aan de ontwerper kenbaar maakt over stucwerk op de muren en nadenkt over het systeem van doorvoerschakelaars in de gang, dan berekent u nauwelijks in één keer hoeveel de uiteindelijke uitvoering van het project zal opleveren, en u zult misschien onaangenaam verrast zijn als u een voorlopige schatting ziet voor de uitvoering van alle ideeën van de ontwerper. Dus, als u niet onlangs de erfgenaam bent geworden van een rijke oom en verwacht reparaties uit te voeren met uw normale inkomsten / persoonlijke spaargeld of kredietfondsen, geef dan een +1 ten gunste van de voorspelbare kosten van een typisch project.

huis te koop stevoort

https://be.propenda.com