Exclusief bedrijf Nederland
Image default
Vakantie

Auto huren op Rhodos handige tips

Je staat op het punt om een auto te huren voor je vakantie op Rhodos, maar je wilt natuurlijk of er borg betaald moet worden, of er onverwachte kosten bij komen, of je wel goed verzekerd bent en of de auto wel daadwerkelijk op je zit te wachten op de luchthaven van Rhodos bij aankomst?!

Wij vertellen je de handige tips die je moet weten voordat je een auto gaat huren op het eiland Rhodos.

Tip 1: Let op kosten zoals borg, extra zitje, benzinekosten en kosten voor een extra dag.

Alle autoverhuurbedrijven hanteren verschillende voorwaarden en helaas zijn niet alle autoverhuurbedrijven te vertrouwen. Sommige autoverhuurbedrijven vragen om een borg en vervolgens bij inlevering van de auto vinden zij schade aan de auto waardoor ze de borg behouden en terugsturen naar de klant. Bespreek dit dus goed met de autoverhuurbedrijf nog voordat je een auto huurt.

Dit geldt ook voor de benzinekosten. Het is gebruikelijk dat een autoverhuurbedrijf de auto niet kilometervrij verhuurt, maar met een maximale aantal kilometer die er per dag gereden mag worden. Rij je meer dan de maximale aantal kilometers? Dan betaal je per kilometer een bedrag. Gelukkig zijn er autoverhuurbedrijven die ook kilometervrij een auto verhuren waardoor je onbeperkt aantal kilometers kunt rijden. Zo heb je geen onverwachte kosten en kun je genieten van je vakantie. Auto Huren Rhodos is een betrouwbare autoverhuurbedrijf op Rhodos die zijn auto’s kilometervrij verhuurd. Dus je kunt onbeperkt aantal kilometers rijden zonder zorgen te maken over eventuele extra kosten.

Tip 2: Is de auto goed verzekerd?

Vraag altijd na of de auto wel goed is verzekerd. Ook dit kan eventuele kosten met zich mee brengen. Wanneer de auto All Risk verzekerd is dan hoef je je geen zorgen te maken voor eventuele extra kosten van schade aan de auto. Dit is dan volledig gedekt door het autoverhuurbedrijf zelf. Vraag dus ook goed na nog voordat je de auto huurt. Een betrouwbare autoverhuurbedrijf die al zijn auto’s All Risk heeft verzekerd is Auto Huren Rhodos.nl. Ze helpen je graag verder en je bent altijd goed verzekerd bij hun.

Tip 3: Huur een auto bij een autoverhuurbedrijf met jarenlange ervaring

Vaak hebben grote autoverhuurbedrijven meerdere auto’s tot hun beschikking. Dit is handig want mocht het toch zo zijn dat de auto die jij wilde huren niet meer beschikbaar is, dan brengen zij een auto die daar op lijkt kwa opties. Dus je zult dan nooit zonder auto te komen staan wanneer je aankomt op de luchthaven van Rhodos of op de gewenste plek waar de huurauto geleverd moet worden. Autohurenrhodos.nl heeft veel ervaring en heeft meerdere auto’s tot hun beschikking. Je kunt de verschillende auto’s op de website terugvinden. Mocht het toch zo zijn dat de gewenste auto niet geleverd kan worden door calamiteiten, dan brengen zij altijd een andere auto die lijkt op de gewenste auto’s. Je kunt dan denken aan dezelfde aantal deuren, handgeschakeld of automaat, personenauto of busje etc.

Dit zijn de belangrijkste tips waar je moet voor moet opletten wanneer je een auto huurt op Rhodos. Voor meer informatie en eventuele vragen verwijzen we je naar de website van autohurenrhodos.nl